Kokostoppe – Bageblanding

Kokostoppe er altid et sikkert hit både på kagebordet og til den lille hyggestund. De dekorative, lette toppe med den sprøde overflade er perfekte, når det skal være nemt, hurtigt og fuld af god smag.

Hvis du vil gå med en rigtig klassiker til kagebordet, går du den helt rigtige vej, når du bager kokostoppene. De lækre små kager er super nemme at bage med Valsemøllen Kokostoppe Bageblanding. På ingen tid står der lækkert hjemmebag klar. De er perfekte som det søde indslag til kaffen, eller hvis du vil forkæle dine kolleger. Kagerne vil bringe stor glæde hos store og små.

Se opskrift

Køkkentid
10 min.

Ventetid
12 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Kokostoppe – Bageblanding: 5 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser

Opskrift

8-10 stk.

1 ps. Valsemøllen Kokostoppe
Ca. 1/2 dl koldt vand
Sprøjtepose eller to skeer

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand. Hold evt. lidt af vandet tilbage, hvis du ønsker mere faste kokostoppe.
  2. Bland kokosmassen godt sammen.
  3. Fyld kokosmassen i en sprøjtepose, og sæt 8-10 lige store kokostoppe på en bageplade beklædt med bagepapir. Toppene kan også sættes med to skeer i stedet for en sprøjtepose.
  4. Bag ved 200°C (varmluft 180°C) i ca. 12 minutter eller til de er gyldne.
  5. Lad de færdige kager køle af på en rist.

Et godt tip: Vil du give dine kokostoppe et ekstra pift, så prøv luksusudgaven med lækker chokolade. Smelt hvid, mælke eller mørk chokolade over vandbad og dyp kokostoppenes bund heri. Inden chokoladen størkner, kan du også dypper bunden i frysetørrede hindbær eller hakkede nødder. Det giver toppene et ekstra tvist.

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.