Kokostoppe – Bageblanding

Kokostoppe er altid et sikkert hit både på kagebordet og til den lille hyggestund. De dekorative, lette toppe med den sprøde overflade er perfekte, når det skal være nemt, hurtigt og fuld af god smag.

Hvis du vil gå med en rigtig klassiker til kagebordet, går du den helt rigtige vej, når du bager kokostoppene. De lækre små kager er super nemme at bage med Valsemøllen Kokostoppe Bageblanding. På ingen tid står der lækkert hjemmebag klar. De er perfekte som det søde indslag til kaffen, eller hvis du vil forkæle dine kolleger. Kagerne vil bringe stor glæde hos store og små.

Se opskrift

Køkkentid
10 min.

Ventetid
12 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Kokostoppe – Bageblanding: 5 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser

Opskrift

8-10 stk.

1 ps. Valsemøllen Kokostoppe
Ca. 1/2 dl koldt vand
Sprøjtepose eller to skeer

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand. Hold evt. lidt af vandet tilbage, hvis du ønsker mere faste kokostoppe.
  2. Bland kokosmassen godt sammen.
  3. Fyld kokosmassen i en sprøjtepose, og sæt 8-10 lige store kokostoppe på en bageplade beklædt med bagepapir. Toppene kan også sættes med to skeer i stedet for en sprøjtepose.
  4. Bag ved 200°C (varmluft 180°C) i ca. 12 minutter eller til de er gyldne.
  5. Lad de færdige kager køle af på en rist.

Et godt tip: Vil du give dine kokostoppe et ekstra pift, så prøv luksusudgaven med lækker chokolade. Smelt hvid, mælke eller mørk chokolade over vandbad og dyp kokostoppenes bund heri. Inden chokoladen størkner, kan du også dypper bunden i frysetørrede hindbær eller hakkede nødder. Det giver toppene et ekstra tvist.

+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.