Kokostoppe – Bageblanding

Kokostoppe er altid et sikkert hit både på kagebordet og til den lille hyggestund. De dekorative, lette toppe med den sprøde overflade er perfekte, når det skal være nemt, hurtigt og fuld af god smag.

Hvis du vil gå med en rigtig klassiker til kagebordet, går du den helt rigtige vej, når du bager kokostoppene. De lækre små kager er super nemme at bage med Valsemøllen Kokostoppe Bageblanding. På ingen tid står der lækkert hjemmebag klar. De er perfekte som det søde indslag til kaffen, eller hvis du vil forkæle dine kolleger. Kagerne vil bringe stor glæde hos store og små.

Se opskrift

Køkkentid
10 min.

Ventetid
12 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Kokostoppe – Bageblanding: 5 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser

Opskrift

8-10 stk.

1 ps. Valsemøllen Kokostoppe
Ca. 1/2 dl koldt vand
Sprøjtepose eller to skeer

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand. Hold evt. lidt af vandet tilbage, hvis du ønsker mere faste kokostoppe.
  2. Bland kokosmassen godt sammen.
  3. Fyld kokosmassen i en sprøjtepose, og sæt 8-10 lige store kokostoppe på en bageplade beklædt med bagepapir. Toppene kan også sættes med to skeer i stedet for en sprøjtepose.
  4. Bag ved 200°C (varmluft 180°C) i ca. 12 minutter eller til de er gyldne.
  5. Lad de færdige kager køle af på en rist.

Et godt tip: Vil du give dine kokostoppe et ekstra pift, så prøv luksusudgaven med lækker chokolade. Smelt hvid, mælke eller mørk chokolade over vandbad og dyp kokostoppenes bund heri. Inden chokoladen størkner, kan du også dypper bunden i frysetørrede hindbær eller hakkede nødder. Det giver toppene et ekstra tvist.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere fredag d. 29. juli, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 29.juli, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag den 28.juli 2022.