Sådan gør du
- Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand. Hold evt. lidt af vandet tilbage, hvis du ønsker mere faste kokostoppe.
- Bland kokosmassen godt sammen.
- Fyld kokosmassen i en sprøjtepose, og sæt 8-10 lige store kokostoppe på en bageplade beklædt med bagepapir. Toppene kan også sættes med to skeer i stedet for en sprøjtepose.
- Bag ved 200°C (varmluft 180°C) i ca. 12 minutter eller til de er gyldne.
- Lad de færdige kager køle af på en rist.
Et godt tip: Vil du give dine kokostoppe et ekstra pift, så prøv luksusudgaven med lækker chokolade. Smelt hvid, mælke eller mørk chokolade over vandbad og dyp kokostoppenes bund heri. Inden chokoladen størkner, kan du også dypper bunden i frysetørrede hindbær eller hakkede nødder. Det giver toppene et ekstra tvist.