Kokostoppe – Bageblanding

Kokostoppe er altid et sikkert hit både på kagebordet og til den lille hyggestund. De dekorative, lette toppe med den sprøde overflade er perfekte, når det skal være nemt, hurtigt og fuld af god smag.

Hvis du vil gå med en rigtig klassiker til kagebordet, går du den helt rigtige vej, når du bager kokostoppene. De lækre små kager er super nemme at bage med Valsemøllen Kokostoppe Bageblanding. På ingen tid står der lækkert hjemmebag klar. De er perfekte som det søde indslag til kaffen, eller hvis du vil forkæle dine kolleger. Kagerne vil bringe stor glæde hos store og små.

Se opskrift

Køkkentid
10 min.

Ventetid
12 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Kokostoppe – Bageblanding: 5 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser

Opskrift

til 8-10 stk.

1 ps. Valsemøllen Kokostoppe
ca. 1/2 dl koldt vand
Sprøjtepose eller to skeer

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand.
  2. Bland kokosmassen godt sammen.
  3. Fyld kokosmassen i en sprøjtepose, og sæt 8-10 lige store kokostoppe på en bageplade beklædt med bagepapir. Toppene kan også sættes med to skeer i stedet for en sprøjtepose.
  4. Bag ved 200°C (varmluft 180°C) i ca. 12 minutter eller til de er gyldne.
  5. Lad de færdige kager køle af på en rist.

Et godt tip: Vil du give dine kokostoppe et ekstra pift, så prøv luksusudgaven med lækker chokolade. Smelt hvid, mælke eller mørk chokolade over vandbad og dyp kokostoppenes bund heri. Inden chokoladen størkner, kan du også dypper bunden i frysetørrede hindbær eller hakkede nødder. Det giver toppene et ekstra tvist.

kokostoppe