Kokostoppe – Valsemøllen kageblanding

Kokostoppe er altid et sikkert hit både på kagebordet og til den lille hyggestund. De dekorative, lette toppe med den sprøde overflade er perfekte, når det skal være let, hurtigt og fuld af god smag.

Se opskrift

Køkkentid
10 min.

Ventetid
12 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Kokostoppe – Valsemøllen kageblanding: 4 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser

Ingredienser

Opskrift til 8-10 stk.

1 ps. Valsemøllen Kokostoppe
3/4 dl koldt vand
Sprøjtepose eller to skeer

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand.
  2. Bland kokosmassen godt sammen.
  3. Fyld kokosmassen i en sprøjtepose, og sæt 8-10 lige store kokostoppe på en bageplade beklædt med bagepapir. Toppene kan også sættes med to skeer i stedet for en sprøjtepose.
  4. Bag ved 200°C (varmluft 180°C) i ca. 12 minutter eller til de er gyldne.

Tip: Vil du give dine kokostoppe et ekstra pift, prøv luksusudgaven med lækker chokolade. Smelt chokolade over vandbad og dyp kokostoppene heri.