Kokostoppe med hvid chokolade

Valsemøllen Kokostoppe er en perfekt dessert eller petit four til kaffen. De er nemme at lave og smager skønt.

Bag lækre kokostoppe med hvid chokolade og frysetørrede hindbær. Den perfekte kage til kaffen, som hurtigt kan laves. Valsemøllen Kokostoppe er sprøde samtidig med de er bløde i midten.

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
12 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 8-10 stk.

1 ps Valsemøllen Kokostoppe
3/4 dl vand
200 g hvid chokolade
1 dl frysetørret hindbær

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand.
  2. Bland kokosmassen godt sammen.
  3. Fyld kokosmassen i en sprøjtepose, og sæt 8-10 lige store kokostoppe på en bageplade beklædt med bagepapir. Toppene kan også sættes med to skeer i stedet for en sprøjtepose.
  4. Bag ved 200°C (varmluft 180°C) i ca. 12 minutter eller til de er gyldne.
  5. Lad kokostoppene køle helt af på en rist.
  6. Smelt hvid chokolade over et vandbad
  7. Dyp bunden af kokostoppene i den hvide chokolade.
  8. Dyp dem med det samme i frysetørret hindbær og lad dem køle af på en rist, imens de ligger på siden.

Udviklet i samarbejde med madblogger Maria Vestergaard.