Kokosmakroner – Bageblanding

Kokosmakroner er for mange smagen af barndom. Denne opskrift er nemt at bage med Valsemøllen Kokostoppe Bageblanding, og er blevet piftet op med mørk chokolade og hasselnødder.

Måske fik du serveret de søde kokosmakroner hos dine forældre eller bedsteforældre som barn. Vi har gjort det nemt for dig at bage nogle selv. Forkæl venner og familie med de skønne kokoskager, vi har givet en sød hjerteform. De er derfor skønne at give som en sød gestus uden, at du skal bruge meget tid i køkkenet.

Se opskrift
kokosmakroner

Køkkentid
20 min.

Ventetid
14 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

8-10 stk.

1 ps. Valsemøllen Kokostoppe
ca. 1/2 dl koldt vand
30 g hakkede hasselnødder
50 g hakket mørk chokolade
Hjerteforme

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hak mørk chokolade og hasselnødder.
  2. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, chokolade og hasselnødder.
  3. Bland kokosmassen godt sammen.
  4. Fordel kokosmassen i ca. 10 hjerteforme eller brug en sprøjtepose til at fordele 8-10 lige store toppe på en bageplade beklædt med bagepapir.
  5. Bag ved 180°C varmluft i ca. 14 minutter eller til de er gyldne.
  6. Lad de færdige kokosmakroner køle af på en rist.

Et godt tip: De fine, hjerteformede kokosmakroner er nemme at bage. Bag dem som en del af konfekten til jul eller som et sødt indslag til kaffen. Du kan endda gøre dem endnu mere luksuriøse ved at overtrække dem med ekstra chokolade i bunden og dyppe den i hakkede, ristede hasselnødder. Det giver et fint udseende, der ser flot ud på bl.a. julebordet.

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.