Kokosmakroner – Bageblanding

Kokosmakroner er for mange smagen af barndom. Denne opskrift er nemt at bage med Valsemøllen Kokostoppe Bageblanding, og er blevet piftet op med mørk chokolade og hasselnødder.

Måske fik du serveret de søde kokosmakroner hos dine forældre eller bedsteforældre som barn. Vi har gjort det nemt for dig at bage nogle selv. Forkæl venner og familie med de skønne kokoskager, vi har givet en sød hjerteform. De er derfor skønne at give som en sød gestus uden, at du skal bruge meget tid i køkkenet.

Se opskrift
kokosmakroner

Køkkentid
20 min.

Ventetid
14 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

8-10 stk.

1 ps. Valsemøllen Kokostoppe
ca. 1/2 dl koldt vand
30 g hakkede hasselnødder
50 g hakket mørk chokolade
Hjerteforme

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hak mørk chokolade og hasselnødder.
  2. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, chokolade og hasselnødder.
  3. Bland kokosmassen godt sammen.
  4. Fordel kokosmassen i ca. 10 hjerteforme eller brug en sprøjtepose til at fordele 8-10 lige store toppe på en bageplade beklædt med bagepapir.
  5. Bag ved 180°C varmluft i ca. 14 minutter eller til de er gyldne.
  6. Lad de færdige kokosmakroner køle af på en rist.

Et godt tip: De fine, hjerteformede kokosmakroner er nemme at bage. Bag dem som en del af konfekten til jul eller som et sødt indslag til kaffen. Du kan endda gøre dem endnu mere luksuriøse ved at overtrække dem med ekstra chokolade i bunden og dyppe den i hakkede, ristede hasselnødder. Det giver et fint udseende, der ser flot ud på bl.a. julebordet.