Kokosmakroner – Bageblanding

Kokosmakroner er for mange smagen af barndom. Denne opskrift er nemt at bage med Valsemøllen Kokostoppe Bageblanding, og er blevet piftet op med mørk chokolade og hasselnødder.

Måske fik du serveret de søde kokosmakroner hos dine forældre eller bedsteforældre som barn. Vi har gjort det nemt for dig at bage nogle selv. Forkæl venner og familie med de skønne kokoskager, vi har givet en sød hjerteform. De er derfor skønne at give som en sød gestus uden, at du skal bruge meget tid i køkkenet.

Se opskrift
kokosmakroner

Køkkentid
20 min.

Ventetid
14 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

8-10 stk.

1 ps. Valsemøllen Kokostoppe
ca. 1/2 dl koldt vand
30 g hakkede hasselnødder
50 g hakket mørk chokolade
Hjerteforme

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hak mørk chokolade og hasselnødder.
  2. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, chokolade og hasselnødder.
  3. Bland kokosmassen godt sammen.
  4. Fordel kokosmassen i ca. 10 hjerteforme eller brug en sprøjtepose til at fordele 8-10 lige store toppe på en bageplade beklædt med bagepapir.
  5. Bag ved 180°C varmluft i ca. 14 minutter eller til de er gyldne.
  6. Lad de færdige kokosmakroner køle af på en rist.

Et godt tip: De fine, hjerteformede kokosmakroner er nemme at bage. Bag dem som en del af konfekten til jul eller som et sødt indslag til kaffen. Du kan endda gøre dem endnu mere luksuriøse ved at overtrække dem med ekstra chokolade i bunden og dyppe den i hakkede, ristede hasselnødder. Det giver et fint udseende, der ser flot ud på bl.a. julebordet.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere fredag d. 29. juli, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 29.juli, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag den 28.juli 2022.