Kødfri deller på spyd med mozzarella, salat og grov pesto

Kødfri deller på spyd med mozzarella, salat og hjemmelavet pesto. Det perfekte alternativ til en almindelig salat. Pesto kan både laves som en grov eller fin version, du skal blot blende den mere eller mindre.

Hvis du gerne vil have lidt inspiration til salater er disse kødfri deller på spyd med mozzarealla, salat og pesto et godt bud. De er både fyldt med smag og mætter dejligt.

Se opskrift

Køkkentid
20. min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 4 personer

Kødfri deller
1 ps Valsemøllen Green Life Økologisk Kødfri fars, klassisk
olie eller smør til stegning
8 træspyd
16 cherrytomater
1 agurk, i tern

Salat
150 g grøn salat, fx feldsalat el. ruccola
50 g soltørrede tomater, finthakkede
150 g små kugler mozzarella
1 avocado, i tern
1 håndfuld basilikum

Grov pesto
25 g persille
20 g parmesan
20 g valnøddekerner
1 fed hvidløg
½-1 dl olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde

Kødfri deller 

  1. Hæld posens indhold i en skål.
  2. Tilsæt 3 æg og 2 dl vand eller mælk.
  3. Rør det hele godt sammen og lad farsen hvile i ca. 5 minutter. Tilsæt evt. mere væske til du opnår den ønskede konsistens.
  4. Form farsen med en ske som små runde boller.
  5. Steg dem i olie på en varm pande, ved middel varme til de er gyldne på alle sider.
  6. Sæt de små deller på spyd sammen med cherrytomater og agurketern.

Salat

  1. Rens og skyld alle ingredienserne til salaten.
  2. Bland alle ingredienserne til salaten sammen.

Pesto 

  1. Blend ingredienserne til pestoen sammen og smag den til.
  2. Server spydene sammen med salat og pesto.

Udvilket af Ditte Ingemann, bachelor i ernæring og sundhed, madskribent og kogebogsforfatter.

+

VIND EN REJSE OG TAG BAGEGLÆDEN MED

OVERRASK EN DU KENDER I UDLANDET MED DANSK BAGEGLÆDE – OG ET BESØG

Vores gode, velsmagende bagværk er noget af det, vi danskere savner allermest, når vi er i udlandet. Måske kender du også én, der savner smagen af dansk rugbrød og hjemmebagte boller?

Valsemøllen fejrer 120-år med dansk bageglæde, og i den anledning vil vi bringe bageglæden ud til dem, der savner den allermest – og du får lov til at komme med!

Skrive hvilken savnet ven, veninde eller familiemedlem, du gerne vil glæde med et besøg. Så kan det være, at du er den heldige vinder af en rejse derhen – naturligvis sammen med en kuffert fuld af dansk bageglæde fra Valsemøllen.

Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til prissammenligningstjenesten www.travelmarket.dk, hvor du finder Danmarks største udvalg af rejser.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 46. Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til Travelmarket.dk, som kan indløses af én person, og en kuffert fyldt med udvalgte bageprodukter fra Valsemøllen. Hverken Gavekortet eller indhold i kuffert kan ombyttes til kontanter.
Vi tilbyder naturligvis også at betale for klimakompensation (maks. svarende til 750 kr.) for din rejse via siden www.myclimate.org, som nævnt af Concito. Denne kompensation kan ej heller ombyttes til kontanter.