Klassisk krydderkage – Bageblanding

Mums! En velduftende og smagfuld kageklassiker, der kan være svær at modstå. Valsemøllens Klassisk Krydderkage er svampet, lækker og lige til at gå til.

Hvis du vil forkæle dem omkring dig, vil vi anbefale dig at bage en klassisk krydderkage. En lækker kage med masser af smag og som passer perfekt til enhver anledning. Om det er til skovturen, klassen eller kollegerne vil det helt sikker bringe glæde og smil. Krydderkagen er skøn til hverdagshyggen, og den saftige kage bliver forkælet af de varme krydderier. Spis den som den er eller pynt den med fx med en chokoladeglasur.

Se opskrift
klassisk krydderkage

Køkkentid
10 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Klassisk krydderkage – Bageblanding: 3 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser

Opskrift

1 kage

1 ps. Valsemøllen Klassisk Krydderkage
1/2 dl lunkent vand (30°c)
1 dl olie
2 æg
En springform, 18 cm

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør formen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 25-30 minutter.
  5. Server den som den er, eller pynt den som du har lyst til.

Et godt tip: Vil du pifte din Valsemøllen Klassisk Krydderkage lidt op? Skær 1 æble i tern eller både og tilsæt det til kagedejen. Drys derefter kagen med sukker og kanel. Du kan også tilsætte 100 g friske eller frosne bær til kagedejen. Når du tilsætter frugt og bær, skal kagen bages 5 til 10 minutter længere.