Sådan gør du
- Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
- Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
- smør formen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
- Bag ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 25-30 minutter.
- Server chokoladekagen som den er, eller pynt den som du har lyst til.
Et godt tip: Lav en lækker, cremet kakaoglasur som topping. Du skal bruge 25 g smør, 125 g flormelis, 1 spsk. kakao og 2 spsk. mælk. Smelt smør i en gryde, og hæld resten af ingredienserne i under opvarmning. Rør godt rundt, og hæld glasuren på den afkølede kage og fordel den over hele kagen. Pynt evt. med krymmel eller hakkede nødder.
Har du fået endnu mere lyst til endnu mere kage af den klassiske slags? Så kan du finde alle vores bedste opskrifter på klassiske kager lige her.