Klassisk chokoladekage – Bageblanding

Der er ikke meget der slår en klassisk chokoladekage, og med Valsemøllens Klassisk Chokoladekage bageblanding er det blevet endnu nemmere at lave en hjemmebagt chokoladekage.

Om du skal bage til klassen, kollegerne eller blot til eftermiddagshyggen, er chokoladekage altid et hit. Den lækre, svampede kage er super nem at bage, og så smager den lige som den skal. Om du blot ønsker den simple udgave eller om du vil pynte med glasur, krymmel eller bær er helt op til dig. Bag den når det skal være lige til, men du ikke vil gå på kompromis med smagen. Blandingen er lavet af de bedste ingredienser, der sikrer dig en lækker kage. Du kan derfor sagtens servere den med god samvittighed. God bagelyst!

Se opskrift
klassisk chokoladekage

Køkkentid
10 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

1 kage

1 ps. Valsemøllen Klassisk Chokoladekage
1/2 dl lunkent vand (30°C)
1 dl olie
2 æg
En rugbrødsform, ca. 1,6 l

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. smør formen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 25-30 minutter.
  5. Server chokoladekagen som den er, eller pynt den som du har lyst til.

Et godt tip: Lav en lækker, cremet kakaoglasur som topping. Du skal bruge 25 g smør, 125 g flormelis, 1 spsk. kakao og 2 spsk. mælk. Smelt smør i en gryde, og hæld resten af ingredienserne i under opvarmning. Rør godt rundt, og hæld glasuren på den afkølede kage og fordel den over hele kagen. Pynt evt. med krymmel eller hakkede nødder.

Har du fået endnu mere lyst til endnu mere kage af den klassiske slags? Så kan du finde alle vores bedste opskrifter på klassiske kager lige her.