Klassisk chokoladekage – Bageblanding

Der er ikke meget der slår en klassisk chokoladekage, og med Valsemøllens Klassisk Chokoladekage bageblanding er det blevet endnu nemmere at lave en hjemmebagt chokoladekage.

Om du skal bage til klassen, kollegerne eller blot til eftermiddagshyggen, er chokoladekage altid et hit. Den lækre, svampede kage er super nem at bage, og så smager den lige som den skal. Om du blot ønsker den simple udgave eller om du vil pynte med glasur, krymmel eller bær er helt op til dig. Bag den når det skal være lige til, men du ikke vil gå på kompromis med smagen. Blandingen er lavet af de bedste ingredienser, der sikrer dig en lækker kage. Du kan derfor sagtens servere den med god samvittighed. God bagelyst!

Se opskrift
klassisk chokoladekage

Køkkentid
10 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Klassisk chokoladekage – Bageblanding: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

1 kage

1 ps. Valsemøllen Klassisk Chokoladekage
1/2 dl lunkent vand (30°C)
1 dl olie
2 æg
En rugbrødsform, ca. 1,6 l

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. smør formen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 25-30 minutter.
  5. Server chokoladekagen som den er, eller pynt den som du har lyst til.

Et godt tip: Lav en lækker, cremet kakaoglasur som topping. Du skal bruge 25 g smør, 125 g flormelis, 1 spsk. kakao og 2 spsk. mælk. Smelt smør i en gryde, og hæld resten af ingredienserne i under opvarmning. Rør godt rundt, og hæld glasuren på den afkølede kage og fordel den over hele kagen. Pynt evt. med krymmel eller hakkede nødder.

Har du fået endnu mere lyst til endnu mere kage af den klassiske slags? Så kan du finde alle vores bedste opskrifter på klassiske kager lige her.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.