Sådan gør du
- Sæt vand over til kartoflerne og læg dem i det kogende vand med lidt salt. Lad dem koge i cirka 20 minutter, indtil de er møre.
- Knæk bunden af aspargesene og skær dem i 3 – 4 cm lange stykker.
- Kom dem op i en si og damp dem over gryden med kartofler i 4 – 5 minutter. De må gerne være en anelse sprøde.
- Snit radiser og rødløg fint og halver slikærterne.
- Lav pestoen efter opskriften på bagsiden af posen. Tilføj ½ dl ekstra olivenolie.
- Hæld vandet fra kartoflerne og skær dem i mundrette stykker.
- Kom dem op i en skål. Kom pestoen oven på og vend dem godt, så alle kartoflerne bliver dækket af pestoen.
- Tilføj de andre ingredienser og server salaten som en tilbehør.
Et godt tip: En kartoffelsalat med grøn pesto smager skønt med et hjemmebagt brød til. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor vi blandt har opskrifter på et økologisk hvidløgsbrød, et saftigt focaccia med rosmarin og tomat eller til dig der elsker pesto: skønne pestosnurrer.