Kålwraps med hummus og avocado

Kålwraps med hummus og avocado er en farverig og lækker aftensmad.

Lav de smukke og smagfulde kålwraps med hjemmerørt hummus og avocado som en nem aftensmad!

Se opskrift

Køkkentid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 4 stk.

Hummus
1 ps Valsemøllen Green Life Økologisk Hummus, chili (100 g)
ca. 2 dl koldt vand
½ dl olie

Kålwraps
4 store kålblade, fx. savojkål, spidskål eller rødkål
1 moden avocado
1 håndfuld ærtespirer
1 peberfrugt
4 spsk. mandler, gerne ristede

 

Fremgangsmåde

Hummus

  1. Kom hummusblandingen i en skål, og tilsæt koldt vand og olie.
  2. Rør blandingen godt sammen. Tilsæt evt. mere vand, til du opnår den ønskede konsistens.

Kålwraps

  1. Skyl og dup kålblade og ærtespirer helt tørre.
  2. Skær avocado og peberfrugt i skiver.
  3. Fordel hummus og resten af fyldet på kålbladene, og rul dem sammen – server med det samme.

Tip: Hvis du gerne vil have en blødere wrap, kan du dampe kålbladene helt kort, inden fyldet kommes i.
Du kan naturligvis også bruge tortillawraps i stedet for kålblade.

Udvilket af Ditte Ingemann, bachelor i ernæring og sundhed, madskribent og kogebogsforfatter.