Julehummus crostini

Julens mange fester og hyggestunde med familie og venner, er perfekte anledninger til at servere en lækker julehummus crostini til.

Julehummus crostini er en skøn tapas der kan serveres til den lune glögg, velkomstdrink eller lign. De mange krydderier giver hummusen et ekstra pift.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftIngredienser

Opskrift til 10 personer

1 ps Valsemøllen Gren Life øko Hummus, Original 
½ citron, saften heraf
½ appelsin, saft og skal heraf
½ squash i tern
ca. 2 dl koldt vand
1 spsk. tahin
1 tsk. kanel
1 tsk. ingefær
salt og peber

Til servering

Knækbrød
Granatæblekerner
Frisk timian
Fint revet appelsinskal

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienserne til hummussen i en foodprocessor og kør det til en jævn og cremet konsistens.
  2. Smag til med salt og peber.
  3. Fordel hummussen på knækbrødene og pynt med granatæblekerner, timian og appelsinskal.
  4. Server dem som en del af en tapas eller som en velkomst hapser til dine julegæster, evt. med et glas vin eller gløgg.

+

VIND EN REJSE OG TAG BAGEGLÆDEN MED

OVERRASK EN DU KENDER I UDLANDET MED DANSK BAGEGLÆDE – OG ET BESØG

Vores gode, velsmagende bagværk er noget af det, vi danskere savner allermest, når vi er i udlandet. Måske kender du også én, der savner smagen af dansk rugbrød og hjemmebagte boller?

Valsemøllen fejrer 120-år med dansk bageglæde, og i den anledning vil vi bringe bageglæden ud til dem, der savner den allermest – og du får lov til at komme med!

Skrive hvilken savnet ven, veninde eller familiemedlem, du gerne vil glæde med et besøg. Så kan det være, at du er den heldige vinder af en rejse derhen – naturligvis sammen med en kuffert fuld af dansk bageglæde fra Valsemøllen.

Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til prissammenligningstjenesten www.travelmarket.dk, hvor du finder Danmarks største udvalg af rejser.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 46. Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til Travelmarket.dk, som kan indløses af én person, og en kuffert fyldt med udvalgte bageprodukter fra Valsemøllen. Hverken Gavekortet eller indhold i kuffert kan ombyttes til kontanter.
Vi tilbyder naturligvis også at betale for klimakompensation (maks. svarende til 750 kr.) for din rejse via siden www.myclimate.org, som nævnt af Concito. Denne kompensation kan ej heller ombyttes til kontanter.