Italienske flutes – Valsemøllen brødblanding

Flutes er det perfekte tilbehør til alt slags aftensmad om det er suppe, salat eller en gryderet.

Disse sprøde flutes er bagt på Valsemøllen Italiensk Focaccia brødblanding, og derfor lige til at bage, når det skal være nemt og hurtigt, men stadig dufte af hjemmebagt brød i køkkenet. Med denne brødblanding er du altid sikker på at opnå det perfekte bageresultat med god smag.

Se opskrift
flutes

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t. og 50 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 4 flutes

1 ps. Valsemøllen Italiensk Focaccia 
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
6 dl lunkent vand (30°C)

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 10 minutter i en røremaskine ved mellem hastighed, eller med hænderne, til den er glat og smidig – dejen må gerne være lidt klistret. Lad dejen hæve i en olieret skål i 60 minutter.
  3. Del dejen i fire lige store dele og form dem til flutes.
  4. Fordel de 4 flutes på 2 bageplader med bagepapir. Lad dem efterhæve tildækket i 30 minutter.
  5. Rids overfladen med en lille kniv.
  6. Forvarm ovnen til 240°C og sænk så temperaturen til 220°C (varmluft 200°C). Bag dem i midten af ovnen i ca. 20-25 minutter.

Tip: Brødblandingen kan også bruges til at lave en sprød og lækker focaccia.