Italiensk-inspireret parmesanboller med spinatsalat med tomattapenade

Lækre italiensk-inspirerede parmesanboller serveret med spinatsalat og tomattapenade er et super dejligt bud på en skøn kødfri ret, hvis du gerne vil have nogle flere grønne alternativer.

Et lækkert og mættende måltid der er let at lave.

Se opskrift

Køkkentid
30 min.

Ventetid
5 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 4 personer

Parmesanboller
1 ps Valsemøllen Green Life økologisk Kødfri Fars med tomat og timian
1 dl rasp
½ dl revet parmesanost
3 æg
2 dl vand
1 fed hvidløg
1 potte persille
2 spsk. smør til stegning
2 spsk. olivenolie til stegning

Tomattapenade
75 g soltørrede tomater i olie
25 g sorte oliven
2 spsk. ristede pinjekerner
½ dl olivenolie
2 tsk. æblecidereddike
1 tsk. salt
½ tsk sukker

Desuden
150 g babyspinat
6 forårsløg
2 spsk. ristede pinjekerner
brødcroutoner

Fremgangsmåde

Parmesanboller

  1. Bland posens indhold med rasp, revet parmesan og presset hvidløg.
  2. Rør æg og vand i og lad det hvile i 5 minutter, mens ingredienserne suger vandet til sig.
  3. Hak persillen og vend det i.
  4. Form 50 små boller (1 tsk fars per styk).
  5. Steg dem i olivenolie og smør til de har taget farve på alle sider

Tomattapenade

  1. Blend ristede pinjekerner med soltørrede tomater og oliven.
  2. Smag til med salt, sukker og æblecidereddike.

Spinatsalat

  1. Skyl og tør spinaten. Snit forårsløgene.
  2. Bland spinat, forårsløg, sprøde croutoner og parmesanboller.
  3. Server med tomattapenade til.

Udviklet i samarbejde med mad og livstilsblogger Anja Suldrup.

+

VIND EN KITCHENAID OG ØKOLOGISK BAGEGLÆDE

VÆR MED TIL AT FEJRE Ø-MÆRKET MED GODT ØKOLOGISK BAGVÆRK  – DELTAG LIGE HER

Godt ØKO bagværk starter med Valsemøllen. For hos os går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller bageglæde. Heller ikke når det kommer til økologi. I år fejrer vi det danske Ø-mærkes 30-års fødselsdag med endnu flere økologiske produkter fra Valsemøllen.

Vores sortiment spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, frø, kerner, havregryn, hummus og pesto.

Find inspiration til mere økologisk bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og økologi.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Præmien er en KitchenAid Artisan køkkenmaskine, 4,8 liter og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100  kr.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 20. Præmien er en KitchenAid røremaskine og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100 kr. Hverken KitchenAid eller produkter kan ombyttes til kontanter.
Konkurrencen kører fra mandag den 23.marts til og med søndag den 10 maj.