Italiensk-inspireret parmesanboller med spinatsalat med tomattapenade

Lækre italiensk-inspirerede parmesanboller serveret med spinatsalat og tomattapenade er et super dejligt bud på en skøn kødfri ret, hvis du gerne vil have nogle flere grønne alternativer.

Et lækkert og mættende måltid der er let at lave.

Se opskrift

Køkkentid
30 min.

Ventetid
5 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 4 personer

Parmesanboller
1 ps Valsemøllen Green Life økologisk Kødfri Fars med tomat og timian
1 dl rasp
½ dl revet parmesanost
3 æg
2 dl vand
1 fed hvidløg
1 potte persille
2 spsk. smør til stegning
2 spsk. olivenolie til stegning

Tomattapenade
75 g soltørrede tomater i olie
25 g sorte oliven
2 spsk. ristede pinjekerner
½ dl olivenolie
2 tsk. æblecidereddike
1 tsk. salt
½ tsk sukker

Desuden
150 g babyspinat
6 forårsløg
2 spsk. ristede pinjekerner
brødcroutoner

Fremgangsmåde

Parmesanboller

  1. Bland posens indhold med rasp, revet parmesan og presset hvidløg.
  2. Rør æg og vand i og lad det hvile i 5 minutter, mens ingredienserne suger vandet til sig.
  3. Hak persillen og vend det i.
  4. Form 50 små boller (1 tsk fars per styk).
  5. Steg dem i olivenolie og smør til de har taget farve på alle sider

Tomattapenade

  1. Blend ristede pinjekerner med soltørrede tomater og oliven.
  2. Smag til med salt, sukker og æblecidereddike.

Spinatsalat

  1. Skyl og tør spinaten. Snit forårsløgene.
  2. Bland spinat, forårsløg, sprøde croutoner og parmesanboller.
  3. Server med tomattapenade til.

Udviklet i samarbejde med mad og livstilsblogger Anja Suldrup.

+

VIND EN REJSE OG TAG BAGEGLÆDEN MED

OVERRASK EN DU KENDER I UDLANDET MED DANSK BAGEGLÆDE – OG ET BESØG

Vores gode, velsmagende bagværk er noget af det, vi danskere savner allermest, når vi er i udlandet. Måske kender du også én, der savner smagen af dansk rugbrød og hjemmebagte boller?

Valsemøllen fejrer 120-år med dansk bageglæde, og i den anledning vil vi bringe bageglæden ud til dem, der savner den allermest – og du får lov til at komme med!

Skrive hvilken savnet ven, veninde eller familiemedlem, du gerne vil glæde med et besøg. Så kan det være, at du er den heldige vinder af en rejse derhen – naturligvis sammen med en kuffert fuld af dansk bageglæde fra Valsemøllen.

Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til rejsesammenligningstjenesten www.Travelmarket.dk, hvor du finder Danmarks største udvalg af rejser.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 46. Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til Travelmarket.dk, som kan indløses af én person, og en kuffert fyldt med udvalgte bageprodukter fra Valsemøllen. Hverken Gavekortet eller indhold i kuffert kan ombyttes til kontanter.
Vi tilbyder naturligvis også at betale for klimakompensation (maks. svarende til 750 kr.) for din rejse via siden www.myclimate.org, som er anbefalet Concito. Denne kompensation kan ej heller ombyttes til kontanter.