Italiensk focaccia – Valsemøllen brødblanding

Focaccia, madbrød kært barn har mange navne, denne italiensk inspireret focaccia er det perfekte tilbehør til aftensmaden.

Når det skal smage godt men stadig være nemt, er Valsemøllen Itailensk Focaccia brødblanding den perfekte løsning. Du får både en sprød krumme men stadig et svampet brød. Pynt med olie og de krydderier du elsker, eller har i køkkenet og lad duften af Italien brede sig i dit køkken. Er du mere til sprøde flutes – finder du opskriften her.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
1 t. og 50 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Italiensk focaccia – Valsemøllen brødblanding: 4 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser

Ingredienser

Opskrift til 2 focaccia

1 ps. Valsemøllen Italiensk Focaccia 
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
6 dl vand, lidt koldere end lunkent (ca. 25°C)
Pynt: Olie og krydderier fx havsalt og rosmarin

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i mindst 10 minutter i en røremaskine ved mellem hastighed, eller med hænderne, til den er glat og smidig – dejen må gerne være lidt klistret. Lad dejen hæve i en olieret skål i 60 minutter.
  3. Del dejen i to. Læg hver dejklup i en slip-let ovnfast form (ca. 26 x 20 cm) og træk dejen ud til formens kanter, eller fordel dejen på en bageplade med bagepapir.
  4. Fordel lidt olie på overfladen og lav fordybninger med fingrene. Drys med salt og rosmarin, eller andre krydderier efter eget valg. Lad dejen efterhæve i formen 30 minutter.
  5. Forvarm ovnen til 240°C og sænk så temperaturen til 220°C (varmluft 200°C). Bag focaccia i midten af ovnen i ca. 20-25 minutter.

+

VIND EN REJSE OG TAG BAGEGLÆDEN MED

OVERRASK EN DU KENDER I UDLANDET MED DANSK BAGEGLÆDE – OG ET BESØG

Vores gode, velsmagende bagværk er noget af det, vi danskere savner allermest, når vi er i udlandet. Måske kender du også én, der savner smagen af dansk rugbrød og hjemmebagte boller?

Valsemøllen fejrer 120-år med dansk bageglæde, og i den anledning vil vi bringe bageglæden ud til dem, der savner den allermest – og du får lov til at komme med!

Skrive hvilken savnet ven, veninde eller familiemedlem, du gerne vil glæde med et besøg. Så kan det være, at du er den heldige vinder af en rejse derhen – naturligvis sammen med en kuffert fuld af dansk bageglæde fra Valsemøllen.

Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til prissammenligningstjenesten www.travelmarket.dk, hvor du finder Danmarks største udvalg af rejser.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 46. Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til Travelmarket.dk, som kan indløses af én person, og en kuffert fyldt med udvalgte bageprodukter fra Valsemøllen. Hverken Gavekortet eller indhold i kuffert kan ombyttes til kontanter.
Vi tilbyder naturligvis også at betale for klimakompensation (maks. svarende til 750 kr.) for din rejse via siden www.myclimate.org, som nævnt af Concito. Denne kompensation kan ej heller ombyttes til kontanter.