Sådan gør du
- Ælt alle ingredienserne sammen på én gang.
- Dejen deles i 2 og rul dem ud i stænger af ca. 35 cm.
- Læg dem tildækket på frost i mindst 2 timer, eller på køl til næste dag.
- Skær stængerne i ensartede skiver ca. 3 mm. og læg dem på bageplader med bagepapir.
- Bag kagerne på midterste rille i en forvarmet ovn ved 200°C i ca. 8-10 minutter, til de er lysebrune i kanten. Husk at kigge til kagerne jævnligt, da ovnens temperatur kan svinge meget.
- Lad dine ingefærsmåkager køle af på en rist. Her bliver de dejligt sprøde.
Et godt tip: Skal du til at i gang med den store julebagning? Du kan også skifte hvedemelet i opskriften ud med Dansk Kage Hvedemel, der er en fintmalet mel specielt til kagebagning. Det samme kan du gøre i dine andre julesmåkager. Melet giver endnu mere sprøde småkager til julebordet. Lær mere om bagning og meltyper i vores Bageskole. Find endnu flere sprøde og søde julekager, som du kan servere til julehyggen i vores julebageunivers.