Indisk suppe med vegetarboller og pandebrød

Indisk suppe med vegetarboller og pandebrød. Et lækkert og nemt måltid til hele familien. Lav den med mild chili, så de små også kan være med, eller pift den op med en stærkere chili, hvis I er til det.

Hvis du godt kan lide at tage en kødfri dag, er indisk suppe med vegetarboller og pandebrød et godt bud. Lav lækre og nemme vegetarboller og hjemmelavede pandebrød.

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til ca. 4 personer

2 spsk. olie
2 rødløg
2 fed hvidløg
1 rødt æble
3 stængler bladselleri
1 tsk. stødt ingefær
2 tsk. gurkemeje
2 tsk. mild karry
2 tsk. garam masala (indisk blandings krydderi)
½ tsk. stødt kardemomme
½ tsk. stødt kanel
En dåse hakkede tomater
1 grøntsags boullion terning
1 l kogende vand
En dåse kokosmælk
Smages til med salt og limesaft
Valsemøllen Green Life Økologisk Kødfri Fars med karry
3 æg
2 dl vand
Neutral olie til stegning

Serveres med frisk chili, cashewnødder, koriander og pandebrød

Fremgangsmåde

  1. Hak rødløg og hvidløg fint og steg det i en stor gryde sammen med olie til de bliver bløde og glasagtige.
  2. Skær æble og bladselleri i tern og steg det i gryden sammen med krydderierne i et par minutter.
  3. Tilsæt hakkede tomater, boullionterning og vand.
  4. Lad suppen simre under låg i ca. 20 minutter.
  5. Lav i imens de indiske vegetarboller samt hjemmelavede pandebrød.
  6. Tilsæt kokosmælk til suppen og smag til med salt og limesaft.
  7. Server suppen med frisk chili, cashewnødder, koriander og pandebrød.

Vegetarboller

  1. Hæld posens indhold i en skål.
  2. Tilsæt 3 æg og ca. 2 dl vand eller mælk.
  3. Rør det hele godt sammen, og lad farsen hvile i ca. 5 minutter.
  4. Tilsæt evt. mere væske til du opnår den ønskede konsistens.
  5. Farsen formes med en ske som frikadeller eller i hånden som falafler.
  6. Steg dem i olie på en varm pande, ved middel varme til de er gyldne på begge sider.

Udviklet i samarbejde med madblogger Maria Vestergaard

+

VIND EN KITCHENAID OG ØKOLOGISK BAGEGLÆDE

VÆR MED TIL AT FEJRE Ø-MÆRKET MED GODT ØKOLOGISK BAGVÆRK  – DELTAG LIGE HER

Godt ØKO bagværk starter med Valsemøllen. For hos os går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller bageglæde. Heller ikke når det kommer til økologi. I år fejrer vi det danske Ø-mærkes 30-års fødselsdag med endnu flere økologiske produkter fra Valsemøllen.

Vores sortiment spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, frø, kerner, havregryn, hummus og pesto.

Find inspiration til mere økologisk bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og økologi.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Præmien er en KitchenAid Artisan køkkenmaskine, 4,8 liter og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100  kr.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 20. Præmien er en KitchenAid røremaskine og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100 kr. Hverken KitchenAid eller produkter kan ombyttes til kontanter.
Konkurrencen kører fra mandag den 23.marts til og med søndag den 10 maj.