Hvedeklidsbrød

Bag et lækkert hvedeklidsbrød, der er et fiberrigt brød med god smag. Perfekt til når sulten melder sig sidst på dagen eller som en del af morgenmaden.

Se opskrift

Køkkentid
35 min.

Ventetid
1 t 35 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Hvedeklidsbrød: 4 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser

Opskrift

2 brød

200 g Valsemøllen Hvedeklid
700-800 g Valsemøllen Hvedemel
8 dl økologisk kærnemælk
50 g gær
40 g margarine (blødgjort) eller olie
2 tsk. salt

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i den tempererede kærnemælk (ca. 25°C).
  2. Tilsæt alle ingredienser, men tilbagehold 10% af hvedemelet. Ælt dejen i mindst 5 minutter, og tilsæt yderligere hvedemel efter behov. Dejen skal klæbe en smule til hænder og bord, når den er færdig.
  3. Tildæk dejen og lad den hæve i ca. 30 minutter ved stuetemperatur.
  4. Slå herefter luften ud af dejen og form 2 brød.
  5. Tildæk brødene og lad dem hæve på en bageplade med bagepapir i ca. 30 minutter ved stuetemperatur.
  6. Rids brødene og pensl dem med mælk eller vand.
  7. Bag brødene i en forvarmet ovn i ca. 35 minutter ved 200°C (varmeluft = 180°C).
+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.