Hummus på den nemme måde

Er du ligeså vild med hummus produkter, som vi er? Vi elsker hummus som dip til grøntsagsstave, som dressing i frokostsalaten eller som tilbehør til aftensmaden. Med sin krydrede smag og cremede konsistens er hummus hurtigt blevet en favorit blandt både børn og voksne.

Med Valsemøllen Green Life Hummus har vi gjort det nemt for dig at røre en portion hummus på ingen tid. Du skal bare tilsætte lidt olie og vand, og så er din hummus klar til servering på blot 2 minutter.

Her har vi samlet et væld af nemme opskrifter med de tre varianter af Valsemøllen Green Life Hummus; Original, med smag af Chili eller baseret på linser. Opskrifterne er alle lige til at gå til, hurtige at lave og smager fantastisk.

Den perfekte snack

Du kender det sikkert. Eftermiddagen går, og snacksulten trænger sig på. Med sin base af kikærter og lækre, krydrede smag fra spidskommen, hvidløg og sesamfrø er hummus den perfekte snack. En snack, som både giver mæthed og tilfredsstiller trangen til noget lækkert. Kombiner den med en omgang grøntsagsstave til glæde for både børn og voksne.

Du har selvfølgelig også rig mulighed for at sætte dit eget præg på hummusen ved f.eks. at tilsætte friske krydderurter, krydderier eller finthakkede grøntsager.  Prøv f.eks. en version med rødbede eller grønne ærter, så får din hummus også en ekstra flot farve fra grøntsagerne.

Gå på opdagelse i opskriftsuniverset og find en masse inspiration til alt fra snacks til aftensmadsretter med hummus.

100% økologisk og plantebaseret

Valsemøllen Green Life Hummus er udelukkende baseret på gode, økologiske råvarer. Vi har nøje udvalgt de gode ingredienser, så du ikke skal gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet, selvom det skal gå hurtigt.

Valsemøllen Green Life Hummus er det lette og grønne, økologiske alternativ til både frokost, middag og snack, når det skal gå hurtigt.

Læs mere

+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.