Hummus på den nemme måde

Er du ligeså vild med hummus produkter, som vi er? Vi elsker hummus som dip til grøntsagsstave, som dressing i frokostsalaten eller som tilbehør til aftensmaden. Med sin krydrede smag og cremede konsistens er hummus hurtigt blevet en favorit blandt både børn og voksne.

Med Valsemøllen Green Life Hummus har vi gjort det nemt for dig at røre en portion hummus på ingen tid. Du skal bare tilsætte lidt olie og vand, og så er din hummus klar til servering på blot 2 minutter.

Her har vi samlet et væld af nemme opskrifter med de tre varianter af Valsemøllen Green Life Hummus; Original, med smag af Chili eller baseret på linser. Opskrifterne er alle lige til at gå til, hurtige at lave og smager fantastisk.

Den perfekte snack

Du kender det sikkert. Eftermiddagen går, og snacksulten trænger sig på. Med sin base af kikærter og lækre, krydrede smag fra spidskommen, hvidløg og sesamfrø er hummus den perfekte snack. En snack, som både giver mæthed og tilfredsstiller trangen til noget lækkert. Kombiner den med en omgang grøntsagsstave til glæde for både børn og voksne.

Du har selvfølgelig også rig mulighed for at sætte dit eget præg på hummusen ved f.eks. at tilsætte friske krydderurter, krydderier eller finthakkede grøntsager.  Prøv f.eks. en version med rødbede eller grønne ærter, så får din hummus også en ekstra flot farve fra grøntsagerne.

Gå på opdagelse i opskriftsuniverset og find en masse inspiration til alt fra snacks til aftensmadsretter med hummus.

100% økologisk og plantebaseret

Valsemøllen Green Life Hummus er udelukkende baseret på gode, økologiske råvarer. Vi har nøje udvalgt de gode ingredienser, så du ikke skal gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet, selvom det skal gå hurtigt.

Valsemøllen Green Life Hummus er det lette og grønne, økologiske alternativ til både frokost, middag og snack, når det skal gå hurtigt.

Læs mere

+

VIND EN REJSE OG TAG BAGEGLÆDEN MED

OVERRASK EN DU KENDER I UDLANDET MED DANSK BAGEGLÆDE – OG ET BESØG

Vores gode, velsmagende bagværk er noget af det, vi danskere savner allermest, når vi er i udlandet. Måske kender du også én, der savner smagen af dansk rugbrød og hjemmebagte boller?

Valsemøllen fejrer 120-år med dansk bageglæde, og i den anledning vil vi bringe bageglæden ud til dem, der savner den allermest – og du får lov til at komme med!

Skrive hvilken savnet ven, veninde eller familiemedlem, du gerne vil glæde med et besøg. Så kan det være, at du er den heldige vinder af en rejse derhen – naturligvis sammen med en kuffert fuld af dansk bageglæde fra Valsemøllen.

Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til prissammenligningstjenesten www.travelmarket.dk, hvor du finder Danmarks største udvalg af rejser.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 46. Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til Travelmarket.dk, som kan indløses af én person, og en kuffert fyldt med udvalgte bageprodukter fra Valsemøllen. Hverken Gavekortet eller indhold i kuffert kan ombyttes til kontanter.
Vi tilbyder naturligvis også at betale for klimakompensation (maks. svarende til 750 kr.) for din rejse via siden www.myclimate.org, som nævnt af Concito. Denne kompensation kan ej heller ombyttes til kontanter.