Grove scones

Lækre scones med kanel, valnødder og chokolade

Se opskrift

Køkkentid
40 min.

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Grove scones: 4 ud af 5 baseret på 7 anmeldelser

Opskrift

  • 500 g Valsemøllen hvedemel med fuldkorn
  • 50 g sukker
  • 2 tsk. kanel
  • 3 tsk bagepulver
  • 1 tsk. salt
  • 125 g blødt smør
  • 1 æg
  • 1,5 dl yoghurt eller andet syrnet mælkeprodukt
  • 1,5 dl mælk
  • 150 g mørk chokolade
  • 50 g valnødder
  • 1 æg til pensling

Brugt i opskriften

20 Scones

SÅDAN GØR DU

  1. Bland alle de tørre ingredienser i en lille skål.
  2.  Smuldr det bløde smør sammen med de tørre ingredienser.
  3. Tilsæt æg,  yoghurt og mælk og bland til der samler sig en dej.
  4. Hak chokolade og valnødder groft og bland det i dejen.
  5.  Ælt dejen hurtigt igennem, men kun til den er samlet med en glat og ensartet konsistens.
  6.  Del dejen i to og rul hver del ud til en tyk pølse. Skær hver pølse ud i 10 stykker.
  7. Fordel dejen på en bageplade med bagepapir og tryk dem let flade.
  8. Pensl dem med sammenpisket æg.
  9. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i cirka 15 minutter eller til de er gyldne og gennembagte.

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.