Grøn Pestoblanding – grundopskrift

Lav en lækker grøn pesto med Valsemøllen Green Life Økologisk Pesto-blandinger på kun to minutter. Den grøn pestoblanding har du en skøn pesto på ingen tid.

Om du er til pesto på pizza, i din pasta eller som tilbehør til din tapas, passer grøn pesto perfekt til retten. Aldrig har det være nemmere at lave sin egen pesto! Den creme pesto smager skønt, og er nem at have med på farten. Spis den som smørelse i din sandwich eller rør den i dressingen til din salat.

Se opskrift
grøn pestoblanding

Køkkentid
2 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

1 portion pesto

1 ps. Valsemøllen Green Life Økologisk Pesto, Grøn
ca. 1 dl koldt vand
1/2-1 dl olie

Sådan gør du

  1. Hæld indholdet af grøn pestoblanding i en skål, og tilsæt vand og olie.
  2. Rør blandingen godt sammen, og lad pestoen trække ca. 2 minutter.
  3. Tilsæt mere vand eller olie, hvis du ønsker en mere flydende grøn pesto.

Et godt tip: Måske har du kun prøvet at bruge din pesto som dyppelse til tapas eller smurt på en skive brød. Men den skønne grønne pesto kan bruges til mange typer af retter. Prøv fx en lækker salat med med grønkål og pestoristede solsikkekerner, bag en omgang saftige pestosnurrer eller bland den i en kartoffelsalat. Mulighederne er mange, og du vælger selv om det skal være den klassiske grønne pesto med persille eller den røde pesto med tomat.

+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.