Vegetar opskrifter – Vil du også gerne spise lidt grønnere?

Så har vi gjort det nemt for dig med en serie af økologiske og vegetariske opskrifter. De er lige til at lave – både til morgenmad, frokost, aftensmad eller som en lækker snack i løbet af dagen.

Med Valsemøllen Green Life Økologiske produkter får du en genvej til lækre, vegetariske måltider, når det skal gå hurtigt – men du ikke vil gå på kompromis med hverken sundhed, smag eller kvalitet.

Her har vi samlet en masse inspiration til, hvordan du kan spise grønnere. Find et væld nemme og hurtige opskrifter på vegetariske retter.

Afprøv f.eks. opskriften på en sommerlig kartoffelsalat med Valsemøllen Green Life Grøn Pesto. Eller måske har du mere lyst til miniburgere med veggiebøffer lavet af Green Life Kødfri Fars?

Nem og hurtig vegetarisk mad

Mange tror, at det er svært at lave vegetarisk mad, fordi vi er så vant til, at kød både giver fylde, mæthed og god smag. Men det behøver slet ikke være hverken svært eller tage lang tid. Tværtimod.

Vi har samlet og testet en masse vegetar opskrifter, hvor du kommer fra opskrift til færdigt måltid på ingen tid. Tag f.eks. en sprød panini med pesto og frisk mozzarella eller pitabrøds-pizza med hjemmesyltede rødløg og hummus. Her skal du kun bruge 20 minutter i køkkenet, før du står med et færdigt, lækkert vegetarisk måltid fyldt med god smag og masser af god, grøn samvittighed.

Du finder også et væld af inspiration til aftensmadsretter, som er lige til at gå til og som smager så skønt, at vi garanterer dig, at hverken du, din familie eller middagsgæster vil føle, at der mangler noget. Prøv f.eks. vegetariske krebinetter med grillet sommergrønt eller salat med linser, feta, granatæbler og plantedeller.

Snacksulten?

Er du mere i snackhumør? Så har vi også samlet nogle gode bud på lækre grønne snacks, der er nemme og hurtige at gå til for dig eller for børnene. For vi ved godt, at når snacksulten trænger sig på, så er du ikke i humør til at stå i køkkenet i timevis!

Prøv f.eks. vores urtehummus med en køkkentid på blot 2 minutter. Eller prøv rødbede- eller ærtehummussen, som smager fantastisk med en omgang frisksnittet gnavegrønt til. Det er en favorit hos både børne og voksne!

Gå på opdagelse i vores grønne opskriftsunivers og find en grøn ret til lige den anledning, du har brug for.

Læs mere

+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.