Vegetar opskrifter – Vil du også gerne spise lidt grønnere?

Så har vi gjort det nemt for dig med en serie af økologiske og vegetariske opskrifter. De er lige til at lave – både til morgenmad, frokost, aftensmad eller som en lækker snack i løbet af dagen.

Med Valsemøllen Green Life Økologiske produkter får du en genvej til lækre, vegetariske måltider, når det skal gå hurtigt – men du ikke vil gå på kompromis med hverken sundhed, smag eller kvalitet.

Her har vi samlet en masse inspiration til, hvordan du kan spise grønnere. Find et væld nemme og hurtige opskrifter på vegetariske retter.

Afprøv f.eks. opskriften på en sommerlig kartoffelsalat med Valsemøllen Green Life Grøn Pesto. Eller måske har du mere lyst til miniburgere med veggiebøffer lavet af Green Life Kødfri Fars?

Nem og hurtig vegetarisk mad

Mange tror, at det er svært at lave vegetarisk mad, fordi vi er så vant til, at kød både giver fylde, mæthed og god smag. Men det behøver slet ikke være hverken svært eller tage lang tid. Tværtimod.

Vi har samlet og testet en masse vegetar opskrifter, hvor du kommer fra opskrift til færdigt måltid på ingen tid. Tag f.eks. en sprød panini med pesto og frisk mozzarella eller pitabrøds-pizza med hjemmesyltede rødløg og hummus. Her skal du kun bruge 20 minutter i køkkenet, før du står med et færdigt, lækkert vegetarisk måltid fyldt med god smag og masser af god, grøn samvittighed.

Du finder også et væld af inspiration til aftensmadsretter, som er lige til at gå til og som smager så skønt, at vi garanterer dig, at hverken du, din familie eller middagsgæster vil føle, at der mangler noget. Prøv f.eks. vegetariske krebinetter med grillet sommergrønt eller salat med linser, feta, granatæbler og plantedeller.

Snacksulten?

Er du mere i snackhumør? Så har vi også samlet nogle gode bud på lækre grønne snacks, der er nemme og hurtige at gå til for dig eller for børnene. For vi ved godt, at når snacksulten trænger sig på, så er du ikke i humør til at stå i køkkenet i timevis!

Prøv f.eks. vores urtehummus med en køkkentid på blot 2 minutter. Eller prøv rødbede- eller ærtehummussen, som smager fantastisk med en omgang frisksnittet gnavegrønt til. Det er en favorit hos både børne og voksne!

Gå på opdagelse i vores grønne opskriftsunivers og find en grøn ret til lige den anledning, du har brug for.

Læs mere