Green Life Kødfri farsblanding – grundopskrift

Kødfri fars grundopskrift. Her finder du grundopskriften på Valsemøllen Green Life Kødfri fars. Uanset om du er til den klassisk krydret, indisk krydret med karry eller varianten med tomat og timian.

Tag en kødfri dag med Valsemøllen Green Life Økologisk Kødfri fars. Om du er til boller i karry, en salatbowle eller en tomatsovsret, kan denne kødfri fars grundopskrift bruges til det hele.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
5 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Green Life Kødfri farsblanding – grundopskrift: 4 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Fremgangsmåde

  1. Hæld posens indhold i en skål.
  2. Tilsæt 3 æg og ca. 2 dl vand eller mælk.
  3. Rør det hele godt sammen, og lad farsen hvile i ca. 5 minutter.
  4. Tilsæt evt. mere væske til du opnår den ønskede konsistens.
  5. Farsen formes med en ske som frikadeller eller i hånden som falafler.
  6. Steg dem i olie på en varm pande, ved middel varme til de er gyldne på begge sider.