Green Life Kødfri farsblanding – grundopskrift

Kødfri fars grundopskrift. Her finder du grundopskriften på Valsemøllen Green Life Kødfri fars. Uanset om du er til den klassisk krydret, indisk krydret med karry eller varianten med tomat og timian.

Tag en kødfri dag med Valsemøllen Green Life Økologisk Kødfri fars. Om du er til boller i karry, en salatbowle eller en tomatsovsret, kan denne kødfri fars grundopskrift bruges til det hele.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
5 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Green Life Kødfri farsblanding – grundopskrift: 4 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Fremgangsmåde

  1. Hæld posens indhold i en skål.
  2. Tilsæt 3 æg og ca. 2 dl vand eller mælk.
  3. Rør det hele godt sammen, og lad farsen hvile i ca. 5 minutter.
  4. Tilsæt evt. mere væske til du opnår den ønskede konsistens.
  5. Farsen formes med en ske som frikadeller eller i hånden som falafler.
  6. Steg dem i olie på en varm pande, ved middel varme til de er gyldne på begge sider.
+

VIND EN REJSE OG TAG BAGEGLÆDEN MED

OVERRASK EN DU KENDER I UDLANDET MED DANSK BAGEGLÆDE – OG ET BESØG

Vores gode, velsmagende bagværk er noget af det, vi danskere savner allermest, når vi er i udlandet. Måske kender du også én, der savner smagen af dansk rugbrød og hjemmebagte boller?

Valsemøllen fejrer 120-år med dansk bageglæde, og i den anledning vil vi bringe bageglæden ud til dem, der savner den allermest – og du får lov til at komme med!

Skrive hvilken savnet ven, veninde eller familiemedlem, du gerne vil glæde med et besøg. Så kan det være, at du er den heldige vinder af en rejse derhen – naturligvis sammen med en kuffert fuld af dansk bageglæde fra Valsemøllen.

Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til prissammenligningstjenesten www.travelmarket.dk, hvor du finder Danmarks største udvalg af rejser.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 46. Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til Travelmarket.dk, som kan indløses af én person, og en kuffert fyldt med udvalgte bageprodukter fra Valsemøllen. Hverken Gavekortet eller indhold i kuffert kan ombyttes til kontanter.
Vi tilbyder naturligvis også at betale for klimakompensation (maks. svarende til 750 kr.) for din rejse via siden www.myclimate.org, som nævnt af Concito. Denne kompensation kan ej heller ombyttes til kontanter.