Green Life hummusblanding – grundopskrift

Lav en lækker og cremet hummus på 2 minutter med Valsemøllen Green Life hummusblanding.

Brug en lækker og cremet hummus som dip, som spread eller i salater. Om du er til den originale, med chili eller en hummus lavet på linser, har Valsemøllen Green Life Økologiske hummusblandinger dem alle.

Se opskrift

Køkkentid
2 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftFremgangsmåde

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand og olivenolie.
  2. Rør blandingen sammen med en ske.
  3. Tilsæt evt. mere vand, til du opnår den ønskede konsistens.
+

VIND EN REJSE OG TAG BAGEGLÆDEN MED

OVERRASK EN DU KENDER I UDLANDET MED DANSK BAGEGLÆDE – OG ET BESØG

Vores gode, velsmagende bagværk er noget af det, vi danskere savner allermest, når vi er i udlandet. Måske kender du også én, der savner smagen af dansk rugbrød og hjemmebagte boller?

Valsemøllen fejrer 120-år med dansk bageglæde, og i den anledning vil vi bringe bageglæden ud til dem, der savner den allermest – og du får lov til at komme med!

Skrive hvilken savnet ven, veninde eller familiemedlem, du gerne vil glæde med et besøg. Så kan det være, at du er den heldige vinder af en rejse derhen – naturligvis sammen med en kuffert fuld af dansk bageglæde fra Valsemøllen.

Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til rejsesammenligningstjenesten www.Travelmarket.dk, hvor du finder Danmarks største udvalg af rejser.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 46. Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til Travelmarket.dk, som kan indløses af én person, og en kuffert fyldt med udvalgte bageprodukter fra Valsemøllen. Hverken Gavekortet eller indhold i kuffert kan ombyttes til kontanter.
Vi tilbyder naturligvis også at betale for klimakompensation (maks. svarende til 750 kr.) for din rejse via siden www.myclimate.org, som er anbefalet Concito. Denne kompensation kan ej heller ombyttes til kontanter.