Vaniljesmåkager – Glutenfri

Nemme og lækre glutenfrie småkager, perfekt til uventede gæster

Se opskrift

Køkkentid
40 min

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 30 stk.
  • 125 g blødt smør eller margarine
  • 1 dl sukker
  • 180 g (ca. 3 dl) Finax Glutenfri Melmix
  • 2 tsk. vanillesukker
  • 2 tsk. bagepulver

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Rør smør og sukker blødt.
  2. Bland resten af ingredienserne i og rør til dejen er smidig.
  3. Tril små kugler (ca. 3 cm i diameter) og læg dem på en plade med bagepapir. Vær opmærksom på, at kagerne flyder ud under bagningen.
  4. Bag midt i ovnen ved 150ºC ca. 20 min.

Tip: Opbevar kagerne i en lufttæt kagedåse for at holde dem sprøde.