Vaniljesmåkager – Glutenfri

Nemme og lækre glutenfrie småkager, perfekt til uventede gæster

Se opskrift

Køkkentid
40 min

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Vaniljesmåkager – Glutenfri: 4 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser

Ingredienser

Opskrift til 30 stk.
  • 125 g blødt smør eller margarine
  • 1 dl sukker
  • 180 g (ca. 3 dl) Finax Glutenfri Melmix
  • 2 tsk. vanillesukker
  • 2 tsk. bagepulver

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Rør smør og sukker blødt.
  2. Bland resten af ingredienserne i og rør til dejen er smidig.
  3. Tril små kugler (ca. 3 cm i diameter) og læg dem på en plade med bagepapir. Vær opmærksom på, at kagerne flyder ud under bagningen.
  4. Bag midt i ovnen ved 150ºC ca. 20 min.

Tip: Opbevar kagerne i en lufttæt kagedåse for at holde dem sprøde.

+

VIND EN REJSE OG TAG BAGEGLÆDEN MED

OVERRASK EN DU KENDER I UDLANDET MED DANSK BAGEGLÆDE – OG ET BESØG

Vores gode, velsmagende bagværk er noget af det, vi danskere savner allermest, når vi er i udlandet. Måske kender du også én, der savner smagen af dansk rugbrød og hjemmebagte boller?

Valsemøllen fejrer 120-år med dansk bageglæde, og i den anledning vil vi bringe bageglæden ud til dem, der savner den allermest – og du får lov til at komme med!

Skrive hvilken savnet ven, veninde eller familiemedlem, du gerne vil glæde med et besøg. Så kan det være, at du er den heldige vinder af en rejse derhen – naturligvis sammen med en kuffert fuld af dansk bageglæde fra Valsemøllen.

Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til prissammenligningstjenesten www.travelmarket.dk, hvor du finder Danmarks største udvalg af rejser.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 46. Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til Travelmarket.dk, som kan indløses af én person, og en kuffert fyldt med udvalgte bageprodukter fra Valsemøllen. Hverken Gavekortet eller indhold i kuffert kan ombyttes til kontanter.
Vi tilbyder naturligvis også at betale for klimakompensation (maks. svarende til 750 kr.) for din rejse via siden www.myclimate.org, som nævnt af Concito. Denne kompensation kan ej heller ombyttes til kontanter.