Havregrød – Glutenfri

Hvem ønsker ikke en god og nærende start på dagen? Havregrød er manges favorit og nu er det også muligt at lave en glutenfri og økologisk version.

Finax økologiske glutenfri havregryn er en perfekt start på dagen. Om det er havregryn med mælk eller som denne opskrift som denne super nemme og smagfulde havregrød.

Se opskrift

Køkkentid
4 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 1 portion

1 dl havregryn
1½-2 dl koldt vand
evt. lidt salt

Fremgangsmåde

  1. Hæld de glutenfri havregryn i en gryde, og tilsæt vand.
  2. Kog blandingen under omrøring i 2-3 minutter. Smag havregrøden til med salt.

Tip: Giv morgenmadsklassikeren et lækkert twist. top den lune havregrød med en skefuld æblemos eller bær og lidt hakkede mandler