Havregrød – Glutenfri

Hvem ønsker ikke en god og nærende start på dagen? Havregrød er manges favorit og nu er det også muligt at lave en glutenfri og økologisk version.

Finax økologiske glutenfri havregryn er en perfekt start på dagen. Om det er havregryn med mælk eller som denne opskrift som denne super nemme og smagfulde havregrød.

Se opskrift

Køkkentid
4 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftIngredienser

Opskrift til 1 portion

1 dl havregryn
1½-2 dl koldt vand
evt. lidt salt

Fremgangsmåde

  1. Hæld de glutenfri havregryn i en gryde, og tilsæt vand.
  2. Kog blandingen under omrøring i 2-3 minutter. Smag havregrøden til med salt.

Tip: Giv morgenmadsklassikeren et lækkert twist. top den lune havregrød med en skefuld æblemos eller bær og lidt hakkede mandler

+

VIND EN REJSE OG TAG BAGEGLÆDEN MED

OVERRASK EN DU KENDER I UDLANDET MED DANSK BAGEGLÆDE – OG ET BESØG

Vores gode, velsmagende bagværk er noget af det, vi danskere savner allermest, når vi er i udlandet. Måske kender du også én, der savner smagen af dansk rugbrød og hjemmebagte boller?

Valsemøllen fejrer 120-år med dansk bageglæde, og i den anledning vil vi bringe bageglæden ud til dem, der savner den allermest – og du får lov til at komme med!

Skrive hvilken savnet ven, veninde eller familiemedlem, du gerne vil glæde med et besøg. Så kan det være, at du er den heldige vinder af en rejse derhen – naturligvis sammen med en kuffert fuld af dansk bageglæde fra Valsemøllen.

Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til prissammenligningstjenesten www.travelmarket.dk, hvor du finder Danmarks største udvalg af rejser.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 46. Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til Travelmarket.dk, som kan indløses af én person, og en kuffert fyldt med udvalgte bageprodukter fra Valsemøllen. Hverken Gavekortet eller indhold i kuffert kan ombyttes til kontanter.
Vi tilbyder naturligvis også at betale for klimakompensation (maks. svarende til 750 kr.) for din rejse via siden www.myclimate.org, som nævnt af Concito. Denne kompensation kan ej heller ombyttes til kontanter.