Havregrød – Glutenfri

Hvem ønsker ikke en god og nærende start på dagen? Havregrød er manges favorit og nu er det også muligt at lave en glutenfri og økologisk version.

Finax økologiske glutenfri havregryn er en perfekt start på dagen. Om det er havregryn med mælk eller som denne opskrift som denne super nemme og smagfulde havregrød.

Se opskrift

Køkkentid
4 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 1 portion

1 dl havregryn
1½-2 dl koldt vand
evt. lidt salt

Fremgangsmåde

  1. Hæld de glutenfri havregryn i en gryde, og tilsæt vand.
  2. Kog blandingen under omrøring i 2-3 minutter. Smag havregrøden til med salt.

Tip: Giv morgenmadsklassikeren et lækkert twist. top den lune havregrød med en skefuld æblemos eller bær og lidt hakkede mandler

+

VIND EN KITCHENAID OG ØKOLOGISK BAGEGLÆDE

VÆR MED TIL AT FEJRE Ø-MÆRKET MED GODT ØKOLOGISK BAGVÆRK  – DELTAG LIGE HER

Godt ØKO bagværk starter med Valsemøllen. For hos os går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller bageglæde. Heller ikke når det kommer til økologi. I år fejrer vi det danske Ø-mærkes 30-års fødselsdag med endnu flere økologiske produkter fra Valsemøllen.

Vores sortiment spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, frø, kerner, havregryn, hummus og pesto.

Find inspiration til mere økologisk bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og økologi.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Præmien er en KitchenAid Artisan køkkenmaskine, 4,8 liter og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100  kr.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 20. Præmien er en KitchenAid røremaskine og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100 kr. Hverken KitchenAid eller produkter kan ombyttes til kontanter.
Konkurrencen kører fra mandag den 23.marts til og med søndag den 10 maj.