Glutenfrie amerikanske pandekager

Disse glutenfri amerikanske pandekager er perfekte til en ekstra lækker brunch.

Se opskrift

Køkkentid
35 min.

Ventetid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfrie amerikanske pandekager: 3 ud af 5 baseret på 12 anmeldelser

Ingredienser

Opskrift til
  • 2 spsk. margarine
  • 2 æg
  • 2,5 dl mælk
  • 180 g (3 dl) Finax Glutenfri Mjölmix
  • 2-3 tsk. bagepulver
  • 1 spsk. sukker
  • ½ tsk. salt
  • margarine til stegning

Fremgangsmåde

  1. Smelt margarine og bland den med mælken.
  2. Bland alle de tørre ingredienser sammen.
  3. Derefter blandes alt sammen i én skål og omrøres til en jævn dej. Lad dejen hvile i ca. 10 minutter.
  4. Steg pandekagerne 1-2 minutter på hver side i en pande på medium varme.
  5. Servér med marmalade, flødeskum eller måske sirup – ´the American way´!