Fuldkornsboller – Valsemøllen brødblanding

Fuldkornsboller fra Valsemøllens gør det til ingen sag at sætte lækkert fuldkorn på menuen. Bageblandingen er nemlig fyldt med blandt andet fintformalet, dansk fuldkornshvedemel med masser af fibre.

Valsemøllens Fuldkornsboller er din hjælpende hånd i hverdagen, når du skal fremtrylle lækkert bagværk til sunde og lækre stunder. Fuldkornsbollerne er bløde, saftige og uden synlige kerner, som mange børn foretrækker. Samtidig er de nemme at bage – du skal bare ælte dejen sammen, lade den hæve 1 time og så er de klar til ovnen i ca. 10 minutter. De er lige til at gå til og børnene kan også være med. Lad dem f.eks. forme dejen til boller, kringler, snegle eller hvad de ellers kan finde på. Fuldkornsbollerne er helt perfekte i en lækker madpakke, som er både sund og spændende at åbne op i frokostpausen.

Se opskrift
Fuldkornsboller

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 time 10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Fuldkornsboller – Valsemøllen brødblanding: 3 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Opskrift

10 stk.

1 ps. Valsemøllen Fuldkornsboller
25 g gær
3 dl lunkent vand (30°C)

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld vandet i en skål. Tilsæt gær og rør til gæren er opløst.
  2. Tilsæt posens indhold og ælt dejen i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne i 5-10 minutter.
  3. Del dejen i 10 lige store stykker og form dem til boller. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir.
  4. Lad bollerne hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  5. Pensl de færdighævede boller med vand eller æg, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter til de er gyldne.
  6. Lad dine fuldkornsboller køle af på en rist.

Et godt tip: Bageblandingen til fuldkornsboller er også skøn, når du vil bage nemme, grove pølsehorn eller pizzasnegle.

+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.