Fuldkornsboller – Valsemøllen brødblanding

Fuldkornsboller fra Valsemøllens gør det til ingen sag at sætte lækkert fuldkorn på menuen. Bageblandingen er nemlig fyldt med blandt andet fintformalet, dansk fuldkornshvedemel med masser af fibre.

Valsemøllens Fuldkornsboller er din hjælpende hånd i hverdagen, når du skal fremtrylle lækkert bagværk til sunde og lækre stunder. Fuldkornsbollerne er bløde, saftige og uden synlige kerner, som mange børn foretrækker. Samtidig er de nemme at bage – du skal bare ælte dejen sammen, lade den hæve 1 time og så er de klar til ovnen i ca. 10 minutter. De er lige til at gå til og børnene kan også være med. Lad dem f.eks. forme dejen til boller, kringler, snegle eller hvad de ellers kan finde på. Fuldkornsbollerne er helt perfekte i en lækker madpakke, som er både sund og spændende at åbne op i frokostpausen.

Se opskrift
Fuldkornsboller

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 time 10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Fuldkornsboller – Valsemøllen brødblanding: 3 ud af 5 baseret på 13 anmeldelser

Opskrift

10 stk.

1 ps. Valsemøllen Fuldkornsboller
25 g gær
3 dl lunkent vand (30°C)

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld vandet i en skål. Tilsæt gær og rør til gæren er opløst.
  2. Tilsæt posens indhold og ælt dejen i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne i 5-10 minutter.
  3. Del dejen i 10 lige store stykker og form dem til boller. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir.
  4. Lad bollerne hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  5. Pensl de færdighævede boller med vand eller æg, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter til de er gyldne.
  6. Lad dine fuldkornsboller køle af på en rist.

Et godt tip: Bageblandingen til fuldkornsboller er også skøn, når du vil bage nemme, grove pølsehorn eller pizzasnegle.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.