Friske forårsruller med asparges, mango og hummus

Friske forårsruller er en skøn og nem aftensmad, og kan laves med lige det du godt kan lide.

Lav friske forårsruller med asparges, mango og server med hjemmerørt hummus.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 2-4 personer

10 rispapirblade
½ mango
2 avokadoer
1 agurk
1 hoved hjertesalat
1 bundt asparges
Spirer

Hummus
1 ps. Valsemøllen Green Life Økologisk Hummus, chili (100 g)
ca. 2 dl koldt vand
½ dl olie

Fremgangmåde

  1. Skær mango, agurk og avocado i skiver.
  2. Knæk bunden af aspargesen af og skyld dem.
  3. Læg rispapirerne i blød i koldt vand, et af gangen, og lad det bløde op (ca. 2 minutter).
  4. Læg papiret ud på et skærebræt og læg fyldet på.
  5. Rul det langsomt en halv omgang, fold siderne ind og fold det resten af vejen. Læg rullerne på staniol for at undgå de klistrer sig fast.

Hummus

  1. Kom hummusblandingen i en skål, og tilsæt koldt vand og olie.
  2. Rør blandingen godt sammen. Tilsæt evt. mere vand, til du opnår den ønskede konsistens.

Server den cremede hummus til de friske forårsruller.

Udviklet i samarbejde med Asta Just – der har en særlig kærlighed til plantebaseret mad.