Snoede focaccia – Valsemøllen Bageblanding

Valsemøllen Italiensk Focaccia Bageblanding kan bruges til en masse lækkert bagværk. Du kan fx bage disse snoede focaccia med rosmarin. De er perfekte til madpakken eller som snack til picnicturen.

Valsemøllen Italiensk Focaccia Bageblanding er hjemmebag på den nemme måde, uden at gå på kompromis med kvalitet og smag. Selvom det er nemt, smager det stadig skønt af hjemmebage. Bag de snoede focaccia når der skal være lidt ekstra brød til aftensmaden eller server dem til sammenskudsgildet. Bageblandingen kan også bruges til både svampet focaccia, sandwichboller og disse skønne snoede focaccia. Velbekomme.

Se opskrift
snoede focaccia

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 t. og 25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

til 18 små brød

1 ps. Valsemøllen Italiensk Focaccia 
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
6 dl lunkent vand (30°C)
Pynt: Olie, havsalt og frisk rosmarin

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 10 minutter i en røremaskine ved mellem hastighed, eller med hænderne, til den er glat og smidig – dejen må gerne være lidt klistret. Lad dejen hæve i en olieret skål i 60 minutter.
  3. Del dejen i 18 lige store stykker og sno dem rundt om en rosmarin kvist. Læg dem på en bageplade med bagepapir. Drys med lidt olie og flagesalt.
  4. Forvarm ovnen til 240°C og sænk så temperaturen til 220°C (varmluft 200°C). Bag de snoede focaccia i midten af ovnen i ca. 15-20 minutter.

Et godt tip: Bageblandingen kan også bruges til at bage mange forskellige typer af bagværk. I stedet for de snoede focaccia, kan du også bage almindelige  focaccia eller sandwichboller.