Focaccia-tvisters – Valsemøllen brødblanding

Valsemøllen Italiensk Focaccia brødblanding kan bruges til en masse lækkert bagværk. Lav fx disse skønne focaccia-tvisters som er en perfekt snack til picnicturen.

Valsemøllen Italiensk Focaccia brødblanding er hjemmebag på den nemme måde, uden at gå på kompromis med kvalitet og smag, og kan bruges til både svampet focaccia, sandwichboller og disse skønne focacciatvisters. Velbekomme.

Se opskrift

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 t. og 25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftIngredienser

Opskrift til 18 små brød

1 ps. Valsemøllen Italiensk Focaccia 
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
6 dl lunkent vand (30°C)
Pynt: Olie, havsalt og frisk rosmarin

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 10 minutter i en røremaskine ved mellem hastighed, eller med hænderne, til den er glat og smidig – dejen må gerne være lidt klistret. Lad dejen hæve i en olieret skål i 60 minutter.
  3. Del dejen i 18 lige store stykker og sno dem rundt om en rosmarin kvist. Læg dem på en bageplade med bagepapir. Drys med lidt olie og flagesalt.
  4. Forvarm ovnen til 240°C og sænk så temperaturen til 220°C (varmluft 200°C). Bag focacciatvisterne i midten af ovnen i ca. 15-20 minutter.

Tip: Brødblandingen kan også bruges til at lave lækre sandwichbrød – find opskriften her.

+

VIND EN REJSE OG TAG BAGEGLÆDEN MED

OVERRASK EN DU KENDER I UDLANDET MED DANSK BAGEGLÆDE – OG ET BESØG

Vores gode, velsmagende bagværk er noget af det, vi danskere savner allermest, når vi er i udlandet. Måske kender du også én, der savner smagen af dansk rugbrød og hjemmebagte boller?

Valsemøllen fejrer 120-år med dansk bageglæde, og i den anledning vil vi bringe bageglæden ud til dem, der savner den allermest – og du får lov til at komme med!

Skrive hvilken savnet ven, veninde eller familiemedlem, du gerne vil glæde med et besøg. Så kan det være, at du er den heldige vinder af en rejse derhen – naturligvis sammen med en kuffert fuld af dansk bageglæde fra Valsemøllen.

Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til prissammenligningstjenesten www.travelmarket.dk, hvor du finder Danmarks største udvalg af rejser.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 46. Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til Travelmarket.dk, som kan indløses af én person, og en kuffert fyldt med udvalgte bageprodukter fra Valsemøllen. Hverken Gavekortet eller indhold i kuffert kan ombyttes til kontanter.
Vi tilbyder naturligvis også at betale for klimakompensation (maks. svarende til 750 kr.) for din rejse via siden www.myclimate.org, som nævnt af Concito. Denne kompensation kan ej heller ombyttes til kontanter.