Focaccia-tvisters – Valsemøllen brødblanding

Valsemøllen Italiensk Focaccia brødblanding kan bruges til en masse lækkert bagværk. Lav fx disse skønne focaccia-tvisters som er en perfekt snack til picnicturen.

Valsemøllen Italiensk Focaccia brødblanding er hjemmebag på den nemme måde, uden at gå på kompromis med kvalitet og smag, og kan bruges til både svampet focaccia, sandwichboller og disse skønne focacciatvisters. Velbekomme.

Se opskrift

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 t. og 25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 18 små brød

1 ps. Valsemøllen Italiensk Focaccia 
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
6 dl lunkent vand (30°C)
Pynt: Olie, havsalt og frisk rosmarin

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 10 minutter i en røremaskine ved mellem hastighed, eller med hænderne, til den er glat og smidig – dejen må gerne være lidt klistret. Lad dejen hæve i en olieret skål i 60 minutter.
  3. Del dejen i 18 lige store stykker og sno dem rundt om en rosmarin kvist. Læg dem på en bageplade med bagepapir. Drys med lidt olie og flagesalt.
  4. Forvarm ovnen til 240°C og sænk så temperaturen til 220°C (varmluft 200°C). Bag focacciatvisterne i midten af ovnen i ca. 15-20 minutter.

Tip: Brødblandingen kan også bruges til at lave lækre sandwichbrød – find opskriften her.