Flerkornspandekager – Bageblanding

Med Valsemøllen Flerkornspandekager kan du servere lækre og sprøde pandekager hurtigt og nemt! Tilsæt kun mælk til bageblandingen, ryst flasken og bag friskbagte pandekager på få minutter. Server pandekagerne som en mættende madpandekage med f.eks. avokado og laks, eller nyd dine klassiske pandekager med sukker og syltetøj velvidende, at du med disse flerkornspandekager får lidt flere af de gode fibre gennem byg, havre og boghvede.

Valsemøllen Flerkornspandekager giver sprøde pandekager uden tilsat sukker og med et indhold af hvedeklid, byg, havre og boghvede – så du får lidt flere af de gode råvarer, men samme gode smag som du kender fra helt klassiske pandekager. Havren bidrager med en naturlig sødlig smag til pandekagerne.

Læs meget mere om Valsemøllen Velvær® serien, vejen til velvær og en masse spændene opskrifter, her. 

Se opskrift
Flerkornspandekager

Køkkentid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

8-10 stk.

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Vend flasken på hovedet, til bageblandingen slipper bunden af flasken.
  2. Hæld ca. 4 dl kold mælk op til stregen på
  3. Vend igen flasken på hovedet, så bageblandingen slipper bunden af flasken. Ryst flasken kraftigt i mindst 1 min., indtil bageblandingen bliver ensartet og opløses helt i mælken. Lad flasken stå i 3-4 minutter.
  4. Kom lidt smør eller olie på en pande og lad det brune let. Ryst flasken igen, hæld en passende mængde dej på panden, og vip panden, så dejen fordeler sig jævnt. Bag ved medium varme og vend pandekagen, når dejen er stivnet let. Pandekagerne skal være gyldenbrune på begge sider.

Et godt tip: Prøv også opskriften på Valsemøllen Multigrain Vafler, her.