Flerkornspandekager – Bageblanding

Med Valsemøllen Flerkornspandekager kan du servere lækre og sprøde pandekager hurtigt og nemt! Tilsæt kun mælk til bageblandingen, ryst flasken og bag friskbagte pandekager på få minutter. Server pandekagerne som en mættende madpandekage med f.eks. avokado og laks, eller nyd dine klassiske pandekager med sukker og syltetøj velvidende, at du med disse flerkornspandekager får lidt flere af de gode fibre gennem byg, havre og boghvede.

Valsemøllen Flerkornspandekager giver sprøde pandekager uden tilsat sukker og med et indhold af hvedeklid, byg, havre og boghvede – så du får lidt flere af de gode råvarer, men samme gode smag som du kender fra helt klassiske pandekager. Havren bidrager med en naturlig sødlig smag til pandekagerne.

Læs meget mere om Valsemøllen Velvær® serien, vejen til velvær og en masse spændene opskrifter, her. 

Se opskrift
Flerkornspandekager

Køkkentid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

8-10 stk.

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Vend flasken på hovedet, til bageblandingen slipper bunden af flasken.
  2. Hæld ca. 4 dl kold mælk op til stregen på
  3. Vend igen flasken på hovedet, så bageblandingen slipper bunden af flasken. Ryst flasken kraftigt i mindst 1 min., indtil bageblandingen bliver ensartet og opløses helt i mælken. Lad flasken stå i 3-4 minutter.
  4. Kom lidt smør eller olie på en pande og lad det brune let. Ryst flasken igen, hæld en passende mængde dej på panden, og vip panden, så dejen fordeler sig jævnt. Bag ved medium varme og vend pandekagen, når dejen er stivnet let. Pandekagerne skal være gyldenbrune på begge sider.

Et godt tip: Prøv også opskriften på Valsemøllen Multigrain Vafler, her.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.