Glutenfri julesmåkager

Til dig der elsker julesmåkager, her en herlig engelsk julesmåkage fyldt med julens krydderier og knas

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til ca. 40 stk.
  • 100 g smør eller margarine
  • 1,5 dl sukker
  • 1 æg
  • Ca. 4 dl Finax Lavprotein Melmix (240 g)
  • 1 tsk. kanel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 dl hakkede nødder
  • 1 dl rosiner

Fremgangsmåde

  1. Rør sukker og fedtstof luftigt.
  2. Tilsæt æg, melmix og bagepulver og derefter kanel, nødder og rosiner.
  3. Læg små klatter på en bageplade med bagepapir med god afstand imellem.
  4. Bages midt i ovnen ved 175°C i 10-12 min.
  5. Nyd dine lækre julesmåkager