Chocolate Mug Cake – Bageblanding

Prøv Valsemøllen Chocolate Mug Cake og bag en kage i en kop på under 5 minutter. Valsemøllen Chocolate Mug Cake giver dig en intens chokoladekage med en god smag af chokolade. Bliv klar med en lille lækker snack på få minutter og med få ingredienser. Det eneste du skal gøre er at tilsætte mælk, olie eller smør, rør og kom koppen i mikroovnen.

Har du ikke en mikroovn? Frygt ej! Valsemøllen Mug Cakes kan også bages i almindelig ovn – dog ikke så hurtigt som i mikroovn. Hvis du vil bage i en almindelig ovn, skal du fordele din mug cake bageblanding i to muffinsforme og bage ved 180°C over/under varme i 18 minutter.

Prøv også Valsemøllen Cookie Dough Mug Cake, her.

Se opskrift
Chocolate Mug Cake

Køkkentid
4 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Chocolate Mug Cake – Bageblanding: 3 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser

Opskrift

1 kage i en lille kop

1 ps. Valsemøllen Chocolate Mug Cake (80 g)
4 spsk. smagsneutral olie eller 25 g smør
6 spsk. mælk
1 krus (min. 2 dl)

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Hæld posens indhold i et krus/stor kop (min. 2 dl) og tilsæt 4 spsk. smagsneutral olie (eller 25 g smør) og 6 spsk. mælk. Start med at smelte smørret i mikroovnen, hvis du bruger smør.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 1 minut til den er lufttig.
  3. Bag kagen i mikroovnen i 100-110 sekunder (1 minut og 40-50 sekunder) ved højeste effekt (800 W). Tjek toppen af kagen om den er færdig, hvis overfladen stadig er flydende, kan du give den 10-20 sekunder mere.
  4. Lad kagen køle af i ca. 1-2 minutter.

Et godt tip: Vil du gøre lidt ekstra ud af kagen? Så tilføj kokos til kagen og bag en kokosdrøm. Bland posens indhold med 3 spsk. olie, 2 spsk. kokosmel og 6 spsk. mælk. Rør godt og bag i mikroovnen ved 800 watt i 1 min og 20 sekunder.