Buddha bowl med Linsehummus

Mangler du inspiration til en nem aftensmad? Denne Buddha Bowl med linsehummus er smagfuld og farverig og kan nemt bygges op af årstidens grønsager eller lige det, du kan lide.

Buddha Bowl er blevet det helt store hit, hvilket er meget forståeligt, da den giver dig mulighed for at sammensætte grønsager på en hel nu og lækker måde. Maria Vestergaard har lavet hendes favorit med Valsemøllen Green Life øko Linsehummus som giver denne Buddha bowl et ekstra tvist. En nem og lækker aftensmad der kan laves af, hvad du har i køleskabet – det er kun fantasien der sætter grænser. Velbekomme.

Se opskrift

Køkkentid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

1 skål.

Faste ingredienser
Valsemøllen Green Life øko Linsehummus
Kylling eller oksekød stegt på panden og skåret i skiver
Avocado med Valsemøllen øko sesamfrø
Sæsonens grøntsager. I vinterhalvåret kål, løg og rødbeder. I sommerhalvåret: tomat, asparges og forårsløg
Grøntsager til dyppelse: sødekartoffelfritter, kartoffelfritter, selleri, agurk osv.
Valsemøllen grødboller

Fremgangsmåde

Valsemøllen Green life hummus

  1. Hæld hummusblandingen i en skål og tilsæt 2 dl koldt vand og ½ dl olie og rør det hele godt sammen.

Buddha bowl

  1. Placer en portion hummus i en rund skål eller på en tallerken.
  2. Steg kødet på panden med en smule fedtstof, salt og peber. Placer det i skålen.
  3. Skær avocado i skiver og placer det i skålen.
  4. Lav en blandet salat af sæsonens grøntsager og placer det i skålen.
  5. Skær grøntsagerne til dyppelse i stave og placer det i skålen.
  6. Bag Valsemøllen Grødboller som anført på pakken. Bræk den gerne over og placer den i skålen ved siden af linsehummus’en.

+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.