Buddha bowl med Linsehummus

Mangler du inspiration til en nem aftensmad? Denne Buddha Bowl med linsehummus er smagfuld og farverig og kan nemt bygges op af årstidens grønsager eller lige det, du kan lide.

Buddha Bowl er blevet det helt store hit, hvilket er meget forståeligt, da den giver dig mulighed for at sammensætte grønsager på en hel nu og lækker måde. Maria Vestergaard har lavet hendes favorit med Valsemøllen Green Life øko Linsehummus som giver denne Buddha bowl et ekstra tvist. En nem og lækker aftensmad der kan laves af, hvad du har i køleskabet – det er kun fantasien der sætter grænser. Velbekomme.

Se opskrift

Køkkentid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftIngredienser

Opskrift til 1 skål.

Faste ingredienser
Valsemøllen Green Life øko Linsehummus
Kylling eller oksekød stegt på panden og skåret i skiver
Avocado med Valsemøllen øko sesamfrø
Sæsonens grøntsager. I vinterhalvåret kål, løg og rødbeder. I sommerhalvåret: tomat, asparges og forårsløg
Grøntsager til dyppelse: sødekartoffelfritter, kartoffelfritter, selleri, agurk osv.
Valsemøllen grødboller

Fremgangsmåde

Valsemøllen Green life hummus

  1. Hæld hummusblandingen i en skål og tilsæt 2 dl koldt vand og ½ dl olie og rør det hele godt sammen.

Buddha bowl

  1. Placer en portion hummus i en rund skål eller på en tallerken.
  2. Steg kødet på panden med en smule fedtstof, salt og peber. Placer det i skålen.
  3. Skær avocado i skiver og placer det i skålen.
  4. Lav en blandet salat af sæsonens grøntsager og placer det i skålen.
  5. Skær grøntsagerne til dyppelse i stave og placer det i skålen.
  6. Bag Valsemøllen Grødboller som anført på pakken. Bræk den gerne over og placer den i skålen ved siden af linsehummus’en.

Udviklet i samarbejde med madblogger Maria Vestergaard

+

VIND EN REJSE OG TAG BAGEGLÆDEN MED

OVERRASK EN DU KENDER I UDLANDET MED DANSK BAGEGLÆDE – OG ET BESØG

Vores gode, velsmagende bagværk er noget af det, vi danskere savner allermest, når vi er i udlandet. Måske kender du også én, der savner smagen af dansk rugbrød og hjemmebagte boller?

Valsemøllen fejrer 120-år med dansk bageglæde, og i den anledning vil vi bringe bageglæden ud til dem, der savner den allermest – og du får lov til at komme med!

Skrive hvilken savnet ven, veninde eller familiemedlem, du gerne vil glæde med et besøg. Så kan det være, at du er den heldige vinder af en rejse derhen – naturligvis sammen med en kuffert fuld af dansk bageglæde fra Valsemøllen.

Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til prissammenligningstjenesten www.travelmarket.dk, hvor du finder Danmarks største udvalg af rejser.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 46. Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til Travelmarket.dk, som kan indløses af én person, og en kuffert fyldt med udvalgte bageprodukter fra Valsemøllen. Hverken Gavekortet eller indhold i kuffert kan ombyttes til kontanter.
Vi tilbyder naturligvis også at betale for klimakompensation (maks. svarende til 750 kr.) for din rejse via siden www.myclimate.org, som nævnt af Concito. Denne kompensation kan ej heller ombyttes til kontanter.