Buddha bowl med Linsehummus

Mangler du inspiration til en nem aftensmad? Denne Buddha Bowl med linsehummus er smagfuld og farverig og kan nemt bygges op af årstidens grønsager eller lige det, du kan lide.

Buddha Bowl er blevet det helt store hit, hvilket er meget forståeligt, da den giver dig mulighed for at sammensætte grønsager på en hel nu og lækker måde. Maria Vestergaard har lavet hendes favorit med Valsemøllen Green Life øko Linsehummus som giver denne Buddha bowl et ekstra tvist. En nem og lækker aftensmad der kan laves af, hvad du har i køleskabet – det er kun fantasien der sætter grænser. Velbekomme.

Se opskrift

Køkkentid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 1 skål.

Faste ingredienser
Valsemøllen Green Life øko Linsehummus
Kylling eller oksekød stegt på panden og skåret i skiver
Avocado med Valsemøllen øko sesamfrø
Sæsonens grøntsager. I vinterhalvåret kål, løg og rødbeder. I sommerhalvåret: tomat, asparges og forårsløg
Grøntsager til dyppelse: sødekartoffelfritter, kartoffelfritter, selleri, agurk osv.
Valsemøllen grødboller

Fremgangsmåde

Valsemøllen Green life hummus

  1. Hæld hummusblandingen i en skål og tilsæt 2 dl koldt vand og ½ dl olie og rør det hele godt sammen.

Buddha bowl

  1. Placer en portion hummus i en rund skål eller på en tallerken.
  2. Steg kødet på panden med en smule fedtstof, salt og peber. Placer det i skålen.
  3. Skær avocado i skiver og placer det i skålen.
  4. Lav en blandet salat af sæsonens grøntsager og placer det i skålen.
  5. Skær grøntsagerne til dyppelse i stave og placer det i skålen.
  6. Bag Valsemøllen Grødboller som anført på pakken. Bræk den gerne over og placer den i skålen ved siden af linsehummus’en.

Udviklet i samarbejde med madblogger Maria Vestergaard