Bruschetta med pesto og hvide bønner

Lækre bruschetta med grøn pesto og hvide bønner smager himmelsk og er tilmed super nemt at tilberede. Perfekt som en lille appetitvækker inden middagen

Bruschetta er en antipasto fra Italien bestående af grillet brød der gnides med hvidløg og toppes med olivenolie og salt. Du kan varier med toppings med tomat, grøntsager, bønner. Her får du en lækker variation med grøn pesto og hvide bønner.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
5 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftIngredienser

Opskrift til 4 personer

Fremgangsmåde

  1. Rør pestobladningen med olie, vand og citronsaft og lad den trække mens du forbereder resten.
  2. Skær brødet i skrå skiver og placer dem på et fad.
  3. Dræn lagen fra de hvide bønner, og steg dem kortvarigt på en pande med olivenolie og sennepsfrø. Drys med salt.
  4. Fordel pesto på brødskiverne, kom de lune bønner ovenpå og drys med persille.

Gør det ekstra nemt for dig selv og køb et færdigt baguette – eller kast dig ud i at bage et selv;  Få lækre rustikke brødopskrifter.

Udviklet i samarbejde med Anja Suldrup – kandidat i Fødevareinnovation & Sundhed.

+

VIND EN REJSE OG TAG BAGEGLÆDEN MED

OVERRASK EN DU KENDER I UDLANDET MED DANSK BAGEGLÆDE – OG ET BESØG

Vores gode, velsmagende bagværk er noget af det, vi danskere savner allermest, når vi er i udlandet. Måske kender du også én, der savner smagen af dansk rugbrød og hjemmebagte boller?

Valsemøllen fejrer 120-år med dansk bageglæde, og i den anledning vil vi bringe bageglæden ud til dem, der savner den allermest – og du får lov til at komme med!

Skrive hvilken savnet ven, veninde eller familiemedlem, du gerne vil glæde med et besøg. Så kan det være, at du er den heldige vinder af en rejse derhen – naturligvis sammen med en kuffert fuld af dansk bageglæde fra Valsemøllen.

Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til prissammenligningstjenesten www.travelmarket.dk, hvor du finder Danmarks største udvalg af rejser.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 46. Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til Travelmarket.dk, som kan indløses af én person, og en kuffert fyldt med udvalgte bageprodukter fra Valsemøllen. Hverken Gavekortet eller indhold i kuffert kan ombyttes til kontanter.
Vi tilbyder naturligvis også at betale for klimakompensation (maks. svarende til 750 kr.) for din rejse via siden www.myclimate.org, som nævnt af Concito. Denne kompensation kan ej heller ombyttes til kontanter.