Bruschetta med pesto og hvide bønner

Lækre bruschetta med  pesto og hvide bønner smager himmelsk og er tilmed super nemt at tilberede. Perfekt som en lille appetitvækker inden middagen

Bruschetta er en antipasti fra Italien bestående af grillet brød der gnides med hvidløg og toppes med olivenolie og salt. Du kan variere med toppings med tomat, grøntsager, bønner. Her får du en lækker variation af bruschetta med pesto, citron og hvide bønner. En skøn smagskombination vi helt sikkert kan anbefale. De er perfekte som en forret, en snack til velkomstdrinken eller som en del af tapasbordet.

Se opskrift
bruschetta med pesto

Køkkentid
15 min.

Ventetid
5 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

4 personer

1 pose grøn pestoblanding fra Valsemøllen Green Life
1 dl olivenolie
1 dl vand
½ citron, saften heraf
1 baguette
1 dåse kogte, hvide bønner
½ tsk sennepsfrø (kan udelades)
½. tsk salt
1 spsk olivenoie
Frisk persille til drys

Sådan gør du

  1. Rør pestobladningen med olie, vand og citronsaft og lad den trække mens du forbereder resten.
  2. Skær brødet i skrå skiver og placer dem på et fad.
  3. Dræn lagen fra de hvide bønner, og steg dem kortvarigt på en pande med olivenolie og sennepsfrø. Drys med salt.
  4. Fordel pesto på brødskiverne, kom de lune bønner ovenpå og drys med persille.

Et godt tip: Gør det ekstra nemt for dig selv og køb et færdigt baguette – eller kast dig ud i at bage et selv. Få lækre rustikke brødopskrifter.

Udviklet i samarbejde med Anja Suldrup – kandidat i Fødevareinnovation & Sundhed.

+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.