Bruschetta med pesto og hvide bønner

Lækre bruschetta med  pesto og hvide bønner smager himmelsk og er tilmed super nemt at tilberede. Perfekt som en lille appetitvækker inden middagen

Bruschetta er en antipasti fra Italien bestående af grillet brød der gnides med hvidløg og toppes med olivenolie og salt. Du kan variere med toppings med tomat, grøntsager, bønner. Her får du en lækker variation af bruschetta med pesto, citron og hvide bønner. En skøn smagskombination vi helt sikkert kan anbefale. De er perfekte som en forret, en snack til velkomstdrinken eller som en del af tapasbordet.

Se opskrift
bruschetta med pesto

Køkkentid
15 min.

Ventetid
5 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

til 4 personer

1 pose grøn pestoblanding fra Valsemøllen Green Life
1 dl olivenolie
1 dl vand
½ citron, saften heraf
1 baguette
1 dåse kogte, hvide bønner
½ tsk sennepsfrø (kan udelades)
½. tsk salt
1 spsk olivenoie
Frisk persille til drys

Sådan gør du

  1. Rør pestobladningen med olie, vand og citronsaft og lad den trække mens du forbereder resten.
  2. Skær brødet i skrå skiver og placer dem på et fad.
  3. Dræn lagen fra de hvide bønner, og steg dem kortvarigt på en pande med olivenolie og sennepsfrø. Drys med salt.
  4. Fordel pesto på brødskiverne, kom de lune bønner ovenpå og drys med persille.

Et godt tip: Gør det ekstra nemt for dig selv og køb et færdigt baguette – eller kast dig ud i at bage et selv. Få lækre rustikke brødopskrifter.

Udviklet i samarbejde med Anja Suldrup – kandidat i Fødevareinnovation & Sundhed.