Breadsticks – Bageblanding

Sprøde breadsticks eller brødstænger er en lækker snack. Disse er bagt med Valsemøllen Økologiske Proteinboller, der er fyldt med smag, protein og fuldkorn.

Hvis du leder efter en god snack, der er nem at lave, må disse breadsticks være svaret. De lækre brødstænger er nemlig bagt med spinat og parmesan, der giver masser af god smag. De sprøde stænger er perfekte til den lille sult, men gør det også godt som snacks til velkomstdrinken eller som en del af tapasbordet med lidt pesto eller urtedip. God bagelyst!

Se opskrift
breadsticks

Køkkentid
10 min.

Ventetid
45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Sådan gør du

  1. Opløs gæren i vandet. Hæld brødblandingen i, og ælt dejen godt igennem, min. 5 minutter, enten med en grydeske eller på en
    røremaskine ved mellemste hastighed.
  2. Del dejen i tre lige store dele.
  3. Damp og blend spinat. Riv parmesanosten.
  4. Rør spinaten i 1/3 af dejen – tilføj evt. lidt mere mel, hvis dejen bliver for våd.
  5. Rør parmesan i 1/3 af dejen. Den sidste 1/3 af dejen skal forblive neutral.
  6. Stil dejene til hævning i tre oliesmurte skåle i 30 minutter. Olien hjælper hævningen, så dejen kan udvikle sig frit.
  7. Del hver dej, og rul eller form til cirka 20 lange breadsticks i alt. Dejen er lidt klistret.
  8. Drys de neutrale breadstick med flagesalt og evt. lidt chiafrø og bag dem i 12 minutter ved 200°C.

Et godt tip: Hvis du ønsker, at dine breadsticks skal være nemme at skille fra hinanden, kan du også rulle dem i forskellige kerner og gryn. På den måde kan du kende dem fra hinanden, og de får nogle flotte udtryk.