Breadsticks – Bageblanding

Sprøde breadsticks eller brødstænger er en lækker snack. Disse er bagt med Valsemøllen Økologiske Proteinboller, der er fyldt med smag, protein og fuldkorn.

Hvis du leder efter en god snack, der er nem at lave, må disse breadsticks være svaret. De lækre brødstænger er nemlig bagt med spinat og parmesan, der giver masser af god smag. De sprøde stænger er perfekte til den lille sult, men gør det også godt som snacks til velkomstdrinken eller som en del af tapasbordet med lidt pesto eller urtedip. God bagelyst!

Se opskrift
breadsticks

Køkkentid
10 min.

Ventetid
45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftSådan gør du

 1. Opløs gæren i vandet. Hæld brødblandingen i, og ælt dejen godt igennem, min. 5 minutter, enten med en grydeske eller på en
  røremaskine ved mellemste hastighed.
 2. Del dejen i tre lige store dele.
 3. Damp og blend spinat. Riv parmesanosten.
 4. Rør spinaten i 1/3 af dejen – tilføj evt. lidt mere mel, hvis dejen bliver for våd.
 5. Rør parmesan i 1/3 af dejen. Den sidste 1/3 af dejen skal forblive neutral.
 6. Stil dejene til hævning i tre oliesmurte skåle i 30 minutter. Olien hjælper hævningen, så dejen kan udvikle sig frit.
 7. Del hver dej, og rul eller form til cirka 20 lange breadsticks i alt. Dejen er lidt klistret.
 8. Drys de neutrale breadstick med flagesalt og evt. lidt chiafrø og bag dem i 12 minutter ved 200°C.

Et godt tip: Hvis du ønsker, at dine breadsticks skal være nemme at skille fra hinanden, kan du også rulle dem i forskellige kerner og gryn. På den måde kan du kende dem fra hinanden, og de får nogle flotte udtryk.

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.