Sådan gør du
- Opløs gæren i vandet. Hæld brødblandingen i, og ælt dejen godt igennem, min. 5 minutter, enten med en grydeske eller på en
røremaskine ved mellemste hastighed. - Del dejen i tre lige store dele.
- Damp og blend spinat. Riv parmesanosten.
- Rør spinaten i 1/3 af dejen – tilføj evt. lidt mere mel, hvis dejen bliver for våd.
- Rør parmesan i 1/3 af dejen. Den sidste 1/3 af dejen skal forblive neutral.
- Stil dejene til hævning i tre oliesmurte skåle i 30 minutter. Olien hjælper hævningen, så dejen kan udvikle sig frit.
- Del hver dej, og rul eller form til cirka 20 lange breadsticks i alt. Dejen er lidt klistret.
- Drys de neutrale breadstick med flagesalt og evt. lidt chiafrø og bag dem i 12 minutter ved 200°C.
Et godt tip: Hvis du ønsker, at dine breadsticks skal være nemme at skille fra hinanden, kan du også rulle dem i forskellige kerner og gryn. På den måde kan du kende dem fra hinanden, og de får nogle flotte udtryk.