Breadsticks – Bageblanding

Sprøde breadsticks eller brødstænger er en lækker snack. Disse er bagt med Valsemøllen Økologiske Proteinboller, der er fyldt med smag, protein og fuldkorn.

Hvis du leder efter en god snack, der er nem at lave, må disse breadsticks være svaret. De lækre brødstænger er nemlig bagt med spinat og parmesan, der giver masser af god smag. De sprøde stænger er perfekte til den lille sult, men gør det også godt som snacks til velkomstdrinken eller som en del af tapasbordet med lidt pesto eller urtedip. God bagelyst!

Se opskrift
breadsticks

Køkkentid
10 min.

Ventetid
45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftSådan gør du

 1. Opløs gæren i vandet. Hæld brødblandingen i, og ælt dejen godt igennem, min. 5 minutter, enten med en grydeske eller på en
  røremaskine ved mellemste hastighed.
 2. Del dejen i tre lige store dele.
 3. Damp og blend spinat. Riv parmesanosten.
 4. Rør spinaten i 1/3 af dejen – tilføj evt. lidt mere mel, hvis dejen bliver for våd.
 5. Rør parmesan i 1/3 af dejen. Den sidste 1/3 af dejen skal forblive neutral.
 6. Stil dejene til hævning i tre oliesmurte skåle i 30 minutter. Olien hjælper hævningen, så dejen kan udvikle sig frit.
 7. Del hver dej, og rul eller form til cirka 20 lange breadsticks i alt. Dejen er lidt klistret.
 8. Drys de neutrale breadstick med flagesalt og evt. lidt chiafrø og bag dem i 12 minutter ved 200°C.

Et godt tip: Hvis du ønsker, at dine breadsticks skal være nemme at skille fra hinanden, kan du også rulle dem i forskellige kerner og gryn. På den måde kan du kende dem fra hinanden, og de får nogle flotte udtryk.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.