Breadsticks – Bageblanding

Sprøde breadsticks eller brødstænger er en lækker snack. Disse er bagt med Valsemøllen Økologiske Proteinboller, der er fyldt med smag, protein og fuldkorn.

Hvis du leder efter en god snack, der er nem at lave, må disse breadsticks være svaret. De lækre brødstænger er nemlig bagt med spinat og parmesan, der giver masser af god smag. De sprøde stænger er perfekte til den lille sult, men gør det også godt som snacks til velkomstdrinken eller som en del af tapasbordet med lidt pesto eller urtedip. God bagelyst!

Se opskrift
breadsticks

Køkkentid
10 min.

Ventetid
45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Sådan gør du

  1. Opløs gæren i vandet. Hæld brødblandingen i, og ælt dejen godt igennem, min. 5 minutter, enten med en grydeske eller på en
    røremaskine ved mellemste hastighed.
  2. Del dejen i tre lige store dele.
  3. Damp og blend spinat. Riv parmesanosten.
  4. Rør spinaten i 1/3 af dejen – tilføj evt. lidt mere mel, hvis dejen bliver for våd.
  5. Rør parmesan i 1/3 af dejen. Den sidste 1/3 af dejen skal forblive neutral.
  6. Stil dejene til hævning i tre oliesmurte skåle i 30 minutter. Olien hjælper hævningen, så dejen kan udvikle sig frit.
  7. Del hver dej, og rul eller form til cirka 20 lange breadsticks i alt. Dejen er lidt klistret.
  8. Drys de neutrale breadstick med flagesalt og evt. lidt chiafrø og bag dem i 12 minutter ved 200°C.

Et godt tip: Hvis du ønsker, at dine breadsticks skal være nemme at skille fra hinanden, kan du også rulle dem i forskellige kerner og gryn. På den måde kan du kende dem fra hinanden, og de får nogle flotte udtryk.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.