Breadsticks – Bageblanding

Sprøde breadsticks eller brødstænger er en lækker snack. Disse er bagt med Valsemøllen Økologiske Proteinboller, der er fyldt med smag, protein og fuldkorn.

Hvis du leder efter en god snack, der er nem at lave, må disse breadsticks være svaret. De lækre brødstænger er nemlig bagt med spinat og parmesan, der giver masser af god smag. De sprøde stænger er perfekte til den lille sult, men gør det også godt som snacks til velkomstdrinken eller som en del af tapasbordet med lidt pesto eller urtedip. God bagelyst!

Se opskrift
breadsticks

Køkkentid
10 min.

Ventetid
45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftSådan gør du

  1. Opløs gæren i vandet. Hæld brødblandingen i, og ælt dejen godt igennem, min. 5 minutter, enten med en grydeske eller på en
    røremaskine ved mellemste hastighed.
  2. Del dejen i tre lige store dele.
  3. Damp og blend spinat. Riv parmesanosten.
  4. Rør spinaten i 1/3 af dejen – tilføj evt. lidt mere mel, hvis dejen bliver for våd.
  5. Rør parmesan i 1/3 af dejen. Den sidste 1/3 af dejen skal forblive neutral.
  6. Stil dejene til hævning i tre oliesmurte skåle i 30 minutter. Olien hjælper hævningen, så dejen kan udvikle sig frit.
  7. Del hver dej, og rul eller form til cirka 20 lange breadsticks i alt. Dejen er lidt klistret.
  8. Drys de neutrale breadstick med flagesalt og evt. lidt chiafrø og bag dem i 12 minutter ved 200°C.

Et godt tip: Hvis du ønsker, at dine breadsticks skal være nemme at skille fra hinanden, kan du også rulle dem i forskellige kerner og gryn. På den måde kan du kende dem fra hinanden, og de får nogle flotte udtryk.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.