Bounty – Bageblanding

Hvem elsker ikke en god bounty? Den enkle chokoladebar med kokos og lys chokolade, går man sjældent galt i byen med. Og så er den nem at lave selv med Valsemøllen Kokostoppe.

Opskriften på de hjemmelavede bounty er både for store og små. De er lavet med en bageblanding, der gør hjemmebagen endnu nemmere. Det eneste du ellers skal bruge er lys overtrækschokolade, og så er du godt på vej mod at blive populær. Chokoladebaren er elsket af mange, og det er nok fordi, at den er så enkel. Lav en portion bounty, når du skal dele lidt lækkert ud til kollegaerne, eller lav dem når du har lyst til et sødt indslag, og det skal være hjemmelavet.

Se opskrift
bounty

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

8-10 stk.

1 ps. Valsemøllen Kokostoppe
ca. 1/2 dl koldt vand
Ca. 200 g lys overtrækschokolade
Sprøjtepose

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand.
  2. Bland kokosmassen godt sammen.
  3. Fyld kokosmassen i en sprøjtepose, og sprøjt 8-10 lige store kokosstænger på en bageplade beklædt med bagepapir. Stængerne kan også sættes med en ske eller formes med fingrene.
  4. Bag ved 200°C (varmluft 180°C) i ca. 12 minutter eller til de er gyldne.
  5. Lad de færdige kager køle helt af på en rist og sæt dem evt. på køl.
  6. Smelt chokoladen over vandbad, mens stængerne køler af.
  7. Dyp de afkølede stænger i chokoladen, så de er helt dækkede. Læg dem på et stykke bage papir, drys med lidt kokosmel og lad chokoladen størkne.
  8. Opbevar dine bounty i en lufttæt beholder på køl.
+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.