Bounty – Bageblanding

Hvem elsker ikke en god bounty? Den enkle chokoladebar med kokos og lys chokolade, går man sjældent galt i byen med. Og så er den nem at lave selv med Valsemøllen Kokostoppe.

Opskriften på de hjemmelavede bounty er både for store og små. De er lavet med en bageblanding, der gør hjemmebagen endnu nemmere. Det eneste du ellers skal bruge er lys overtrækschokolade, og så er du godt på vej mod at blive populær. Chokoladebaren er elsket af mange, og det er nok fordi, at den er så enkel. Lav en portion bounty, når du skal dele lidt lækkert ud til kollegaerne, eller lav dem når du har lyst til et sødt indslag, og det skal være hjemmelavet.

Se opskrift
bounty

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

8-10 stk.

1 ps. Valsemøllen Kokostoppe
ca. 1/2 dl koldt vand
Ca. 200 g lys overtrækschokolade
Sprøjtepose

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand.
  2. Bland kokosmassen godt sammen.
  3. Fyld kokosmassen i en sprøjtepose, og sprøjt 8-10 lige store kokosstænger på en bageplade beklædt med bagepapir. Stængerne kan også sættes med en ske eller formes med fingrene.
  4. Bag ved 200°C (varmluft 180°C) i ca. 12 minutter eller til de er gyldne.
  5. Lad de færdige kager køle helt af på en rist og sæt dem evt. på køl.
  6. Smelt chokoladen over vandbad, mens stængerne køler af.
  7. Dyp de afkølede stænger i chokoladen, så de er helt dækkede. Læg dem på et stykke bage papir, drys med lidt kokosmel og lad chokoladen størkne.
  8. Opbevar dine bounty i en lufttæt beholder på køl.