Bounty – Bageblanding

Hvem elsker ikke en god bounty? Den enkle chokoladebar med kokos og lys chokolade, går man sjældent galt i byen med. Og så er den nem at lave selv med Valsemøllen Kokostoppe.

Opskriften på de hjemmelavede bounty er både for store og små. De er lavet med en bageblanding, der gør hjemmebagen endnu nemmere. Det eneste du ellers skal bruge er lys overtrækschokolade, og så er du godt på vej mod at blive populær. Chokoladebaren er elsket af mange, og det er nok fordi, at den er så enkel. Lav en portion bounty, når du skal dele lidt lækkert ud til kollegaerne, eller lav dem når du har lyst til et sødt indslag, og det skal være hjemmelavet.

Se opskrift
bounty

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

8-10 stk.

1 ps. Valsemøllen Kokostoppe
ca. 1/2 dl koldt vand
Ca. 200 g lys overtrækschokolade
Sprøjtepose

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand.
  2. Bland kokosmassen godt sammen.
  3. Fyld kokosmassen i en sprøjtepose, og sprøjt 8-10 lige store kokosstænger på en bageplade beklædt med bagepapir. Stængerne kan også sættes med en ske eller formes med fingrene.
  4. Bag ved 200°C (varmluft 180°C) i ca. 12 minutter eller til de er gyldne.
  5. Lad de færdige kager køle helt af på en rist og sæt dem evt. på køl.
  6. Smelt chokoladen over vandbad, mens stængerne køler af.
  7. Dyp de afkølede stænger i chokoladen, så de er helt dækkede. Læg dem på et stykke bage papir, drys med lidt kokosmel og lad chokoladen størkne.
  8. Opbevar dine bounty i en lufttæt beholder på køl.
+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere fredag d. 29. juli, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 29.juli, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag den 28.juli 2022.