Sådan gør du
Hummusbrød
- Tænd ovnen på 220°C (varmluft 200°C) og kom 6 papir muffins forme i en metal muffins form.
- Rør alle ingredienser til hummusbrødene sammen i en skål, fordel dejen i de 6 forme og sæt den i ovnen.
- Bag hummusbrødene i 25 minutter og lad dem afkøle i 10 minutter, inden du tager dem ud af formen.
Blomkålssuppe
- Skær blomkål ud i små buketter og hak løget.
- Varm en gryde op til medium varme, tilsæt lidt olie og steg løg, blomkål, æbletern, kanel, timian og salvie heri i 4-5 minutter.
- Tilsæt bouillon, bring det i kog og lad det herefter simre i 20 minutter.
- Tilsæt kokosmælk og blend suppen helt jævnt og cremet.
- Tilsæt citronskal og smag til med salt og peber.
I øvrigt
- Rist kernerne på en pande i lidt olie i et par minutter.
- Tilsæt kanel og sirup, vend det rundt og lad det riste på panden et par minutter.
Anret suppe i portionsskåle, drys med kanelristede kerner og server hummusbrødene til. Velbekomme.