Æggesandwich – Bageblanding

Lav lækre æggesandwich med Valsemøllen Fibersandwich.

Lav en nem og hurtig æggesalat og fyld den i de nemme fibersandwich. Denne æggesandwich indeholder 331 kcal. En proteinrig og fiberrig frokost. Vi giver dig endnu flere oplysninger omkring energiindholdet, som du kan se længere nede på siden.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Sara Jin Smidt, som har en cand.scient i Human Ernæring og er stifter af The Health Hub. 

Læs meget mere om Valsemøllen Velvær® serien, vejen til velvær og en masse spændene opskrifter, her. 

Se opskrift
Æggesandwich

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

8-10 sandwich

3,5 dl lunkent vand (30°C)
20 g gær (7 g tør gær)
1 ps. Valsemøllen Fiber Sandwich melblanding 
Æggesalat (1 æg, 1 spsk. skyr 0,2%, 1 tsk. Karry, ½ tsk. sennep, ¼ tsk. Gurkemeje, ¼ æble)
10 g karse
1 knsp salt og peber
50 g spidskål
4 cherry tomater

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i vandet, og rør rundt.
  2. Tilsæt melblandingen, og ælt dejen i 12-15 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller til dejen slipper skålens kanter og er glat og homogen.
  3. Dæk skålen til, og lad dejen hvilke i 10 minutter.
  4. Hæld dejen ud på et meldrysset eller olieret bord, rul eller tryk dejen til en flade på ca. 30×25 cm og del dejen i 8-10 lige store stykker med en dejdeler. Placer dem på en bageplade med bagepapir.
  5. Lad dem hæve tildækket et lunt sted, i 40-60 minutter.
  6. Bag ved 220°C, varmluft i 9-11 minutter.
  7. Bland ingredienserne til æggesalaten sammen og smag til med salt og peber.
  8. Fyld sandwichbrødet med spidskål, æggesalat og karse. Kom tomaterne i sandwich eller spis dem ved siden af.