Når du elsker økologi konkurrence

Hos Valsemøllen elsker vi at bage. Og vi elsker økologi. Derfor har vi naturligvis et bredt sortiment af økologiske produkter, fra specialmel til brødblandinger, frø, kerner og havregryn. Find inspiration til at bage økologisk eller se vores store økologiske sortiment lige her.

Vind en KichenAid Køkkenmaskine og lækre produkter fra Valsemøllen. Deltag ved at svare på nedenstående spørgsmål (få lidt hjælp her.)

Hver uge i perioden fra uge 10 til uge 17 2019
trækker vi en vinder af vores økologiske
ugepræmier fra Valsemøllen. Den heldige
vinder af en lækker KitchenAid Køkkenmaskine*
finder vi fredag den 26. april 2019.

*Hovedpræmien består af:
1 rød KitchenAid Køkkenmaskine til en værdi
af 4499,95 kr. samt Valsemøllen produkter
til en værdi af 300 kr

UGEVINDERE:
Uge 10: Lotte Ellborg
Uge 11: Endnu ikke udtrukket
Uge 12: Endnu ikke udtrukket
Uge 13: Endnu ikke udtrukket
Uge 14: Endnu ikke udtrukket
Uge 15: Endnu ikke udtrukket
Uge 16: Endnu ikke udtrukket
Uge 17: HOVEDPRÆMIE: Endnu ikke udtrukket

 

 

 

 

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.