romkugler nemme

Nyheder: Romkugler og Fuldkornsboller

31. januar - 2020

Lækkert hjemmebag – lige fra det sunde til det søde

Der findes intet så skønt som lækkert hjemmebag, så hvorfor ikke fylde hverdagens øjeblikke med netop dét? Valsemøllen udvider nu serien af bageblandinger med Fuldkornsboller og Romkugler, så du kan gøre alt fra de mættende madpakker til hverdagens søde pauser lidt lækrere – helt uden at skulle bruge flere timer i køkkenet.

Mere tid og mere hjemmebag

Det behøver slet ikke være svært eller meget tidskrævende at servere skønne nybagte sager for dem, du holder af. Med Valsemøllens bageblandinger er forarbejdet nemlig gjort for dig – så du uden problemer kan gå hverdagen i møde med lækkert hjemmebag. Baseret på de skønneste opskrifter og fyldt med de bedste ingredienser og råvarer er alle Valsemøllens bageblandinger det smagfulde valg, der gør hverdagen lidt lettere og giver dig mere tid til gode, hyggelige øjeblikke med dem, der giver din hverdag mening.

Skal der fuldkorn på menuen, eller skal hverdagens små øjeblikke forsødes? Valsemøllens to nye bageblandinger – Fuldkornsboller og Romkugler – er din hjælpende hånd i hverdagen, når du skal fremtrylle lækkert bagværk til både de sunde og de søde stunder.

NYHED: Valsemøllen Romkugler
– en ægte familiefavorit til hverdagens søde pauser
Noget af de bedste ved hverdagen er de små, tiltrængte kaffepauser, den stille tid på eftermiddagen, inden det går løs med ulvetime og aftensmad og ikke mindst aftenkaffen i sofaen. De der øjeblikke, hvor der endelig er tid til at slappe af og lade op – og til lidt sød selvforkælelse! Og hvad er bedre end at forkæle sig selv og sin familie med en vaskeægte familiefavorit og kageklassiker som romkuglen?

Med Valsemøllens nye bageblanding på Romkugler kan du med et snuptag bage dine romkugler helt selv. Forarbejdet er nemlig allerede gjort for dig, og resultatet er de skønneste romkugler med den helt rette søde rom- og chokoladesmag og den lækre karakteristiske trøffelkonsistens, som du kender så godt. Alt, du skal gøre, er at røre dejen sammen, bage den, røre igen og trille lækre, runde romkugler. Romkuglerne vendes til sidst i det medfølgende kokosmel eller lige det krymmel, du foretrækker.

Psst … Skal det gå endnu hurtigere, er blandingen også skøn som en romkuglekage bagt i en lille bradepande og drysset med kokos på toppen.

Se hvor nemme de er at lave lige her.

Fuldkornsboller

NYHED: Valsemøllen Fuldkornsboller
– sunde madpakker til hele familien!
Vi ved, at fuldkorn er godt for helbredet, og ikke alene er det godt for dig – det giver også bagværk med masser af smag og en god mæthedsfornemmelse, der holder længe. Med Valsemøllens Fuldkornsboller er det ingen sag at sætte lækkert fuldkorn på menuen. Bageblandingen er nemlig fyldt med blandt andet fintformalet dansk fuldkornshvedemel med masser af fibre – og så er blandingen helt uden synlige kerner, hvilket gør de bløde, luftige og saftige fuldkornsboller til et sandt madpakkehit hos både store og små.
Psst … Bageblandingen er også skøn til grove pølsehorn eller pizzasnegle.

Se hvordan du laver dem her.

 

+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.