Nyheder: Romkugler og Fuldkornsboller

31. januar - 2020

Lækkert hjemmebag – lige fra det sunde til det søde

Der findes intet så skønt som lækkert hjemmebag, så hvorfor ikke fylde hverdagens øjeblikke med netop dét? Valsemøllen udvider nu serien af bageblandinger med Fuldkornsboller og Romkugler, så du kan gøre alt fra de mættende madpakker til hverdagens søde pauser lidt lækrere – helt uden at skulle bruge flere timer i køkkenet.

Mere tid og mere hjemmebag

Det behøver slet ikke være svært eller meget tidskrævende at servere skønne nybagte sager for dem, du holder af. Med Valsemøllens bageblandinger er forarbejdet nemlig gjort for dig – så du uden problemer kan gå hverdagen i møde med lækkert hjemmebag. Baseret på de skønneste opskrifter og fyldt med de bedste ingredienser og råvarer er alle Valsemøllens bageblandinger det smagfulde valg, der gør hverdagen lidt lettere og giver dig mere tid til gode, hyggelige øjeblikke med dem, der giver din hverdag mening.

Skal der fuldkorn på menuen, eller skal hverdagens små øjeblikke forsødes? Valsemøllens to nye bageblandinger – Fuldkornsboller og Romkugler – er din hjælpende hånd i hverdagen, når du skal fremtrylle lækkert bagværk til både de sunde og de søde stunder.

NYHED: Valsemøllen Romkugler
– en ægte familiefavorit til hverdagens søde pauser
Noget af de bedste ved hverdagen er de små, tiltrængte kaffepauser, den stille tid på eftermiddagen, inden det går løs med ulvetime og aftensmad og ikke mindst aftenkaffen i sofaen. De der øjeblikke, hvor der endelig er tid til at slappe af og lade op – og til lidt sød selvforkælelse! Og hvad er bedre end at forkæle sig selv og sin familie med en vaskeægte familiefavorit og kageklassiker som romkuglen?

Med Valsemøllens nye bageblanding på Romkugler kan du med et snuptag bage dine romkugler helt selv. Forarbejdet er nemlig allerede gjort for dig, og resultatet er de skønneste romkugler med den helt rette søde rom- og chokoladesmag og den lækre karakteristiske trøffelkonsistens, som du kender så godt. Alt, du skal gøre, er at røre dejen sammen, bage den, røre igen og trille lækre, runde romkugler. Romkuglerne vendes til sidst i det medfølgende kokosmel eller lige det krymmel, du foretrækker.

Psst … Skal det gå endnu hurtigere, er blandingen også skøn som en romkuglekage bagt i en lille bradepande og drysset med kokos på toppen.

Se hvor nemme de er at lave lige her.

Fuldkornsboller

NYHED: Valsemøllen Fuldkornsboller
– sunde madpakker til hele familien!
Vi ved, at fuldkorn er godt for helbredet, og ikke alene er det godt for dig – det giver også bagværk med masser af smag og en god mæthedsfornemmelse, der holder længe. Med Valsemøllens Fuldkornsboller er det ingen sag at sætte lækkert fuldkorn på menuen. Bageblandingen er nemlig fyldt med blandt andet fintformalet dansk fuldkornshvedemel med masser af fibre – og så er blandingen helt uden synlige kerner, hvilket gør de bløde, luftige og saftige fuldkornsboller til et sandt madpakkehit hos både store og små.
Psst … Bageblandingen er også skøn til grove pølsehorn eller pizzasnegle.

Se hvordan du laver dem her.

 

+

VIND EN REJSE OG TAG BAGEGLÆDEN MED

OVERRASK EN DU KENDER I UDLANDET MED DANSK BAGEGLÆDE – OG ET BESØG

Vores gode, velsmagende bagværk er noget af det, vi danskere savner allermest, når vi er i udlandet. Måske kender du også én, der savner smagen af dansk rugbrød og hjemmebagte boller?

Valsemøllen fejrer 120-år med dansk bageglæde, og i den anledning vil vi bringe bageglæden ud til dem, der savner den allermest – og du får lov til at komme med!

Skrive hvilken savnet ven, veninde eller familiemedlem, du gerne vil glæde med et besøg. Så kan det være, at du er den heldige vinder af en rejse derhen – naturligvis sammen med en kuffert fuld af dansk bageglæde fra Valsemøllen.

Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til prissammenligningstjenesten www.travelmarket.dk, hvor du finder Danmarks største udvalg af rejser.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 46. Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til Travelmarket.dk, som kan indløses af én person, og en kuffert fyldt med udvalgte bageprodukter fra Valsemøllen. Hverken Gavekortet eller indhold i kuffert kan ombyttes til kontanter.
Vi tilbyder naturligvis også at betale for klimakompensation (maks. svarende til 750 kr.) for din rejse via siden www.myclimate.org, som nævnt af Concito. Denne kompensation kan ej heller ombyttes til kontanter.