romkugler nemme

Nyheder: Romkugler og Fuldkornsboller

31. januar - 2020

Lækkert hjemmebag – lige fra det sunde til det søde

Der findes intet så skønt som lækkert hjemmebag, så hvorfor ikke fylde hverdagens øjeblikke med netop dét? Valsemøllen udvider nu serien af bageblandinger med Fuldkornsboller og Romkugler, så du kan gøre alt fra de mættende madpakker til hverdagens søde pauser lidt lækrere – helt uden at skulle bruge flere timer i køkkenet.

Mere tid og mere hjemmebag

Det behøver slet ikke være svært eller meget tidskrævende at servere skønne nybagte sager for dem, du holder af. Med Valsemøllens bageblandinger er forarbejdet nemlig gjort for dig – så du uden problemer kan gå hverdagen i møde med lækkert hjemmebag. Baseret på de skønneste opskrifter og fyldt med de bedste ingredienser og råvarer er alle Valsemøllens bageblandinger det smagfulde valg, der gør hverdagen lidt lettere og giver dig mere tid til gode, hyggelige øjeblikke med dem, der giver din hverdag mening.

Skal der fuldkorn på menuen, eller skal hverdagens små øjeblikke forsødes? Valsemøllens to nye bageblandinger – Fuldkornsboller og Romkugler – er din hjælpende hånd i hverdagen, når du skal fremtrylle lækkert bagværk til både de sunde og de søde stunder.

NYHED: Valsemøllen Romkugler
– en ægte familiefavorit til hverdagens søde pauser
Noget af de bedste ved hverdagen er de små, tiltrængte kaffepauser, den stille tid på eftermiddagen, inden det går løs med ulvetime og aftensmad og ikke mindst aftenkaffen i sofaen. De der øjeblikke, hvor der endelig er tid til at slappe af og lade op – og til lidt sød selvforkælelse! Og hvad er bedre end at forkæle sig selv og sin familie med en vaskeægte familiefavorit og kageklassiker som romkuglen?

Med Valsemøllens nye bageblanding på Romkugler kan du med et snuptag bage dine romkugler helt selv. Forarbejdet er nemlig allerede gjort for dig, og resultatet er de skønneste romkugler med den helt rette søde rom- og chokoladesmag og den lækre karakteristiske trøffelkonsistens, som du kender så godt. Alt, du skal gøre, er at røre dejen sammen, bage den, røre igen og trille lækre, runde romkugler. Romkuglerne vendes til sidst i det medfølgende kokosmel eller lige det krymmel, du foretrækker.

Psst … Skal det gå endnu hurtigere, er blandingen også skøn som en romkuglekage bagt i en lille bradepande og drysset med kokos på toppen.

Se hvor nemme de er at lave lige her.

Fuldkornsboller

NYHED: Valsemøllen Fuldkornsboller
– sunde madpakker til hele familien!
Vi ved, at fuldkorn er godt for helbredet, og ikke alene er det godt for dig – det giver også bagværk med masser af smag og en god mæthedsfornemmelse, der holder længe. Med Valsemøllens Fuldkornsboller er det ingen sag at sætte lækkert fuldkorn på menuen. Bageblandingen er nemlig fyldt med blandt andet fintformalet dansk fuldkornshvedemel med masser af fibre – og så er blandingen helt uden synlige kerner, hvilket gør de bløde, luftige og saftige fuldkornsboller til et sandt madpakkehit hos både store og små.
Psst … Bageblandingen er også skøn til grove pølsehorn eller pizzasnegle.

Se hvordan du laver dem her.

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.