romkugler nemme

Nyheder: Romkugler og Fuldkornsboller

31. januar - 2020

Lækkert hjemmebag – lige fra det sunde til det søde

Der findes intet så skønt som lækkert hjemmebag, så hvorfor ikke fylde hverdagens øjeblikke med netop dét? Valsemøllen udvider nu serien af bageblandinger med Fuldkornsboller og Romkugler, så du kan gøre alt fra de mættende madpakker til hverdagens søde pauser lidt lækrere – helt uden at skulle bruge flere timer i køkkenet.

Mere tid og mere hjemmebag

Det behøver slet ikke være svært eller meget tidskrævende at servere skønne nybagte sager for dem, du holder af. Med Valsemøllens bageblandinger er forarbejdet nemlig gjort for dig – så du uden problemer kan gå hverdagen i møde med lækkert hjemmebag. Baseret på de skønneste opskrifter og fyldt med de bedste ingredienser og råvarer er alle Valsemøllens bageblandinger det smagfulde valg, der gør hverdagen lidt lettere og giver dig mere tid til gode, hyggelige øjeblikke med dem, der giver din hverdag mening.

Skal der fuldkorn på menuen, eller skal hverdagens små øjeblikke forsødes? Valsemøllens to nye bageblandinger – Fuldkornsboller og Romkugler – er din hjælpende hånd i hverdagen, når du skal fremtrylle lækkert bagværk til både de sunde og de søde stunder.

NYHED: Valsemøllen Romkugler
– en ægte familiefavorit til hverdagens søde pauser
Noget af de bedste ved hverdagen er de små, tiltrængte kaffepauser, den stille tid på eftermiddagen, inden det går løs med ulvetime og aftensmad og ikke mindst aftenkaffen i sofaen. De der øjeblikke, hvor der endelig er tid til at slappe af og lade op – og til lidt sød selvforkælelse! Og hvad er bedre end at forkæle sig selv og sin familie med en vaskeægte familiefavorit og kageklassiker som romkuglen?

Med Valsemøllens nye bageblanding på Romkugler kan du med et snuptag bage dine romkugler helt selv. Forarbejdet er nemlig allerede gjort for dig, og resultatet er de skønneste romkugler med den helt rette søde rom- og chokoladesmag og den lækre karakteristiske trøffelkonsistens, som du kender så godt. Alt, du skal gøre, er at røre dejen sammen, bage den, røre igen og trille lækre, runde romkugler. Romkuglerne vendes til sidst i det medfølgende kokosmel eller lige det krymmel, du foretrækker.

Psst … Skal det gå endnu hurtigere, er blandingen også skøn som en romkuglekage bagt i en lille bradepande og drysset med kokos på toppen.

Se hvor nemme de er at lave lige her.

Fuldkornsboller

NYHED: Valsemøllen Fuldkornsboller
– sunde madpakker til hele familien!
Vi ved, at fuldkorn er godt for helbredet, og ikke alene er det godt for dig – det giver også bagværk med masser af smag og en god mæthedsfornemmelse, der holder længe. Med Valsemøllens Fuldkornsboller er det ingen sag at sætte lækkert fuldkorn på menuen. Bageblandingen er nemlig fyldt med blandt andet fintformalet dansk fuldkornshvedemel med masser af fibre – og så er blandingen helt uden synlige kerner, hvilket gør de bløde, luftige og saftige fuldkornsboller til et sandt madpakkehit hos både store og små.
Psst … Bageblandingen er også skøn til grove pølsehorn eller pizzasnegle.

Se hvordan du laver dem her.

 

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.