NYHED: Lækre økologiske brunchprodukter

27. februar - 2017

Ny økologisk brunchserie

Danskerne er vilde med økologi. Faktisk er vi så glade for økologi, at vi er det land i verden, der køber flest øko-varer.

Det glæder Finax, at der er fokus på miljø, autenticitet og god smag. Derfor lancerer vi nu tre nye økologiske brunchblandinger. Vi vil gerne gøre det nemt at tilberede weekendens brunchbord uden at gå på kompromis med økologi og den gode smag. De tre økologiske nyheder er Koldhævede Brunch Boller, Amerikanske Brunch Pandekager og Nemme Brunch Scones. De er nemme at bage, og tilgodeser dermed selv de travle af os.

Brunchblandingerne kan selvfølgelig også bruges til mange andre anledninger. De egner sig fortræffeligt til kaffepausen, eftermiddagshygge eller som en lækker snack.

familie-oeko-brunch

Mindre madspild, mere bekvemmelighed

Hos Finax er ønsket at få hverdagen til at hænge bedre sammen og samtidig mindske madspild. Brunchblandingerne giver tid med de nærmeste i en travl hverdag. De tager nemlig blot mellem 15-30 minutter i køkkentid. Alle råvarerne er nøje udvalgt, så du kan være sikker på, at du bager med mel af høj kvalitet.

De nye brunchblandinger fra Finax fås i Bilka, Føtex og på Nemlig.com