NYHED: Økologiske Grødboller og Fødselsdagsboller

30. maj - 2017

Mere tid til bageglæde

Vi danskere elsker at bage, og især når vi holder fødselsdag, har gæster, eller gerne vil nyde tiden sammen med børnene, kommer røremaskinen frem. For bageglæde smitter og giver mere overskud til alle, og derfor vil Finax gerne gøre det nemmere for travle familier at få mere økologisk bageglæde ind i køkkenet.

Nyhederne Økologiske Grødboller og Økologiske Fødselsdagsboller er økologiske bageblandinger, som er nemme at gå til for alle, og som giver familien en miljøvenlig og prisvenlig genvej til friskbagte boller. Fordi blandingerne er 100% økologiske, kan du være sikker på, at de ikke indeholder stråforkortere, unødvendig e-numre eller har belastet naturen unødigt.

Værner om naturen
Økologien er nemlig et godt sted at starte, når du vil gøre en forskel for naturen, dig selv og din familie, og sende nye generationer i køkkenet med gode økologiske bageoplevelser. Og når du vælger de nye bageblandinger, som hver giver en pladefuld boller, kan du også være med til at bekæmpe madspild.
Hos Finax holder man fast i ansvaret overfor naturen, fra høst til formaling og blanding af mel, og der er passionerede landmænd, møllere og bagermestre bag alle produkter. Tradition og fornyelse går hånd i hånd med de gode råvarer, for Finax værner om de traditionelle afgrøder og det gode håndværk, men arbejder altid for at tilgodese moderne familiers liv – med baggrund i professionel ekspertise.

Prøv de to økologiske nyheder fra Finax:

Finax Økologiske Fødselsdagsboller
Ingen fødselsdag uden en friskbagt, duftende bolle. Økologiske Fødselsdagsboller er en dansk produceret og økologisk hvedebolleblanding (bløddej), der giver dig den allerbedste kvalitet, så smagen er i top, når flagene står på bordet og gæsterne sidder klar. Blandingen kommer med medfølgende tørgær på toppen af pakken, så det hele er klar til brug. Tilsæt kun vand og følg instruktionerne. Giver 18 boller. Dejen kan også bruges til en skøn og saftig brunsviger til kagebordet. Se mere her.

Få desuden masser af inspiration til børnefødselsdagen lige her.

Forhandles hos Bilka og Føtex.

Finax Økologiske Grødboller
Grød har fået et vejfortjent comeback, og vi har fået øjnene op for grødens muligheder – for grød mætter, er sundt og meget alsidigt. Økologiske Grødboller er en dansk produceret og økologisk løsning i to dele: Først blandes den instant grød, som giver bollerne deres unikke saftighed og fantastiske smag, og dernæst tilsættes grøden, vand og gær til melblandingen. Giver 10-12 boller, som er perfekte til madpakken, morgenmaden eller som tilbehør til en grov salat. Se mere her.

Forhandles hos Bilka og Føtex.

Finax er for dig, der elsker at bage – hele tiden eller bare engang i mellem, til familien eller bare for dig selv. Med fokus på håndværket, de gode råvarer og den rendyrkede kærlighed til bagning, skaber vi produkter, der smager af mere. Vores bageglæde stammer helt tilbage fra 1899, hvor Valsemøllen blev grundlagt, lige siden dengang har vi leveret vores mel til danske bagerier og dagligvarebutikker. Lige siden dengang har vi været bannerfører for de gode gammeldags mølletraditioner. Vi forarbejder korn til alt fra fx mel og havregryn til spændende specialmel og melblandinger på vores egne møller i Esbjerg, Køge og Svendborg – til lige præcis dig, der elsker at bage.

Følg med på facebook.com/naarduelskeratbage og på Instagram @finaxdk