Tillykke med fødselsdagen

Hurra! Det er tid til at fejre fødselsdag. Og naturligvis synes vi, at fødselsdage skal være fyldte med lækkert bagværk, hygge, fest og fejringer – både i det små og det helt store.
Vi elsker alt lige fra luftige og bløde fødselsdagsboller og varm kakao til favoritkagen med lys og ønsker som dagens store højdepunkt.

Med Valsemøllens bageblandinger giver vi dig mulighed for 
at nyde disse skønne danske traditioner og skabe magiske øjeblikke sammen med dem, du holder af. Nemt og lige til.

Nem og smagfuld fødselsdag

Valsemøllen – 125 år med bageglæde

Vi har i år 125 års fødselsdag, og vi vil gerne bruge vores fødselsdag på at hylde dig og alle, der skaber 
hygge og fest, og som bidrager til det daglige brød. Uanset om du bager det søde eller salte, stort eller småt, på kort eller lang tid, vil vi fejre bagværket og fællesskabet, det skaber.

Kage-aktivitet

Vi ved ikke helt om kagespisning i sig selv kan kategoriseres som en aktivitet. Men hvis du bager en masse lækre muffins og arrangerer at dine gæster (store som små) selv skal dekorere kagerne inden i spiser – så mener vi godt, at kage og aktivitet kan indgå i samme sætning :-) Win-win.

PSST: Du kan hurtigt og nemt bage muffins af både Valsemøllen Citronmåne, Chokoladekage og Drømmekage

Få opskrifterne her

DEL DIN BAGEGLÆDE OG VIND LÆKRE KAGEGAVER

Fejr sammen med os ved at dele dit festlige hjemmebag med hashtag #fødselsdagmedValsemøllen og vind 10 lækre Valsemøllen kageblandinger.

Vi finder en vinder hver måned i hele 2024, og vi ser frem til at dele vores fælles passion for bageglæde med jer, og til at se jeres flotte, festlige og personlige kagefavoritter.

Download børnefødselsdags-fest-kit

Det har aldrig været nemmere at holde børnefødselsdag, end det er med Valsemøllen’ fødselsdagskit; Prinsesser og pirater:

Yndlingsopskrifter, søde og seje invitationer og udsmykning. Og sjove aktiviteter. Alt sammen til dig fra os. God fornøjelse og tillykke til dit barn.

Download GRATIS her

Sjove lege til fødselsdagen

Når aftenen nærmer sig, og det bliver puttetid, så findes der ikke noget bedre, end at høre ens glade barn snakke, næsten ustoppeligt, om dagens sjove lege og oplevelser. Og vi har mange sjove lege, vi gerne vil dele med dig. Vores yndlingsfødselsdagsleg er naturligvis boller-på-snor, hvor børnene spiser bollerne med hænderne på ryggen. Leder du efter andre lege, kan du finde inspiration til andre sjove børnelege, der skaber glæde og gode minder lige her.