Finax Sport Proteingrødboller med linsemel og hampefrø:

30. september - 2018

En proteinrig nyhed til dig, der lever et sundt og aktivt liv.

Måske kender du allerede Finax Sport-serien, som er det nemme valg for dig, der gerne vil leve et sundt og aktivt liv. Brødblandingerne, der er udviklet i samarbejde med ernæringsekspert Sara Jin Smidt, er mættende og næringsrige alternativer til dig, der lever et aktivt liv. Nu føjes der en lækker brødblanding til serien med blandt andet linsemel og hampefrø.

Den nye variant Finax Proteingrødboller er sammensat med et ernæringsmæssigt fokus, og så er de fulde af smag og lige til at bage til morgenmaden, frokosten, som mellemmåltid eller til fryseren, så du har dem, når behovet opstår. Opskriften på de nye Proteingrødboller er ligesom Finax Sport-serien i øvrigt udviklet i samarbejde med ernæringsekspert Sara Jin Smidt, også kendt som HealthySkinnyBitch. De er fyldt med gode, næringsrige ingredienser som fuldkornsmel, linsemel og en grødblanding med havregryn, rugflager, quinoa og hampefrø, der får lov til at blive til en grød, inden dejen røres færdig. Bollerne er dermed en god tilføjelse til en sund og varieret kost.

NYHED: Finax Sport Proteingrødboller:

Proteingrødbollerne er baseret på en grød med havregryn, rugflager, quinoa og hampefrø samt en melblanding med fuldkornsmel og linsemel, der tilsammen giver en saftig og smagfuld bolle. Proteingrødbolleblandingen er både nøglehuls- og fuldkornsmærket og rig på protein, og bollerne er perfekte til både mættende morgenmad, den grove frokost og med hummus på til den lille sult henad eftermiddagen. Blandingen består at to komponenter – en pose med grødblanding og en pose med melblanding, du skal blot tilsætte gær og vand. Brødblandingen giver 10- 12 boller. En færdigbagt bolle indeholder ca. 150 kalorier.

Prøv også den anden variant i serien:

Finax Proteinboller med chiafrø, solsikkekerner og hørfrø: Proteinbollerne indeholder godt med protein og masser af fuldkorn, der giver god smag og en saftig krumme – det nemme valg for dig med fokus på sund livsstil og gode kostvaner. Brødblandingen giver 10 boller.