Valsemøllen A/S har siden grundlæggelsen i 1899 hørt til ved Esbjerg havn. Sidenhen er der kommet to nye møller til i Køge og Svendborg. Vi har dermed mere end 100 års erfaring med mølledrift. Kombineret med en forretningsmæssig altid skarp og konkurrencedygtig indstilling samt løbende tilpasning til nutidig teknologi er dette grundlaget for, at Valsemøllen A/S i dag leverer lækre og sunde melprodukter til både detailhandlen, foodservice, håndværksbagere og industri.

Valsemøllen kan tilbyde et fuldt sortiment - alt fra færdige melblandinger, basisblandinger og bagehjælpemidler til helt nye og anderledes meltyper. Vi udvikler på både koncept- og produktniveau og ønsker at forblive den foretrukne, professionelle sparringspartner for vores kunder.

Vores simple filosofi er, at vi kun producerer produkter, som vi selv ville give til vores egne familier. Læs mere om vores fokus på hele processen fra jord til bord her.

Du kan også læse seneste version af vores CSR-politik, som sikrer, at Valsemøllen agerer ansvarligt og engageret i forhold til mennesker, sundhed, miljø, klima og handel.

Værdier og vision

Det er Valsemøllens vision, at være Danmarks førende mølle inden for cerealiebaserede produkter. Vi ønsker et samarbejde, der ikke udelukkende handler om salg, men frem for alt er baseret på en række komplementære ydelser, der kan skabe merværdi for vores kunder. 

Forbrugernes vaner har ændret sig, og der er nu mere fokus på kvalitet, smag, naturlige ingredienser og ikke mindst oplevelser. Vi tilbyder derfor kundespecifikke løsninger til vores forskellige kundesegmenter og følger naturligvis tidens trends.

Dansk håndværk & stolte mølletraditioner

Med over 100 års erfaring inden for mølledrift i Danmark er Valsemøllen en kompetent samarbejdspartner. Kvalitet, effektivitet og fleksibilitet er tre nøgleord for møllerne, der i både Esbjerg og Køge formaler korn alle 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året. Møllerne forarbejder både hvede og rug til klassisk hvede- og rugmel samt andre specialkornsorter som f.eks. manitoba, ølandshvede og spelt. Den tidligere Svendborg Boghvede- og Havremølle A/S, der blev en del af Valsemøllen i 2007, har igennem mange år produceret havregryn og gule ærter i høj kvalitet, mens møllen også er specialiseret i at producere gryn og flager i mange varianter.

Mølledrift er et godt gammeldags håndværk. Men teknikken har vi via teknologi og opfindsomhed forfinet igennem årene, men altid med øje for grundprincipperne, der danner basis for det gode mel.

Læs mere om vores produktudvalg på dine fagprofessionelle indgang: Foodservice, bageri eller industri.

Fokus på fremtiden

Hos Valsemøllen udvikler vi os hele tiden: nye markeder, nye forretningskoncepter og nye produkter. Vi har fokus på fremtiden og har en erklæret ambition om hele tiden at blive bedre.

Derfor har vi f.eks. for nyligt introduceret en helt ny produktserie af økologisk linse- og kikærtemel. Læs mere om Green Life her. Vi har introduceret mel malet på den gammeldags stenkværn, og vi har udviklet en helt ny grødblanding, som kan bruges til en lang række lækre og saftige grødbrød.