Vælg mellem en lang række forskellige meltyper og -blandinger af høj kvalitet til altid konkurrencedygtige priser. Mere end 100 års erfaring, viden og passion for korn, kerner og mel betyder nemlig, at Valsemøllen har markedets største udvalg inden for mel til industriel fremstilling af brød, boller og kager. Få et overblik over vores udvalg her.

             

 

Mel i mange varianter

Valsemøllen tilbyder hvede- og rugmel i forskellige kvaliteter og varianter – herunder danske og økologiske typer. Vi har også et stort udvalg af de mere specielle hvedesorter øland, spelt, durum m.m.

I fuldkornssortimentet findes en lang række mere eller mindre forædlede produkter og ingredienser, som overholder kravene til Fuldkornskornsmærket. Bl.a. PowerHVEDE, HvidHVEDE og PowerRUG, som er fuldt formalede og med en væsentligt forbedret bagevolumen i forhold til traditionelt fuldkornsmel, som f.eks. grahamsmel.

Vi har også et bredt sortiment inden for økologisk mel, kerner, frø og flager m.m. 

 

 

Helblandinger, forblandinger og koncentrater til rug- og hvedebrød

Helblandinger til rug- og hvedebrød sikrer dig det samme gode slutprodukt – hver gang. Samtidig er de nemme at arbejde med, da der kun skal tilsættes vand og gær. Valsemøllen har en række populære blandinger f.eks. Kerne Max 100/0, Græskarrugbrød 100/0, Softkernerugbrød og mange flere. Valsemøllens forblandinger og koncentrater gør det også nemt at bage et bredt udvalg af helt unikke brød og samtidig være garanteret, at forholdet mellem salt, sukker, bagehjælpemiddel og sur er optimeret. Forblandingerne og koncentraterne varierer typisk i forholdet 10/90 til 50/50, og der kan tilsættes mellem 90 og 50% af tørstoffet efter eget valg.

Bagehjælpemidler/surdejsmel  

Vi tilbyder også bagehjælpemidler og tørrede surdejsmeltyper optimeret til enten hvede- eller rugbrød. Bagehjælpemidlerne til hvedebrød giver mere volumen, tættere krumme og en bedre stabilitet, så brødene uden problemer kan køres på køl eller frost. Hvedesurdejsmeltyperne giver primært mere smag. De enkelte varianter af hvedesurdejsmel er typisk tilpasset unikke melkoncepter for at smagsoptimere slutproduktet.

Valsesauer er en af vores mest populære rugbrødsurdejsmele, der sikrer det rette syreindhold. Herved opnås et mere saftigt og skærbart rugbrød. 

Unikke kerner, frø og flager    

Valsemøllen tilbyder et bredt sortiment af unikke kerner, frø og flager – både konventionelle og økologiske. Nogle tæller med i fuldkornsregnskabet, f.eks. Valsemøllens poppede kerner, som gør det nemt at producere et lækkert kernefyldt brød - med stor saftighed. Andre har særlige egenskaber, som f.eks. EASY Kernerne, der suger vand hurtigere end traditionelle kerner og derfor er meget nemme at arbejde med.

Kontakt Claus Lunding-Andersen for at høre mere.