Kom du forbi den store mølle på Foodexpo 2018? Den dannede baggrund for Valsemøllens stand, hvor der selvfølgelig også var plads til bageri, glade kunder og konsulenter.

 

 

"På Foodexpo har det for os handlet om at vise og inspirere vores eksisterende kunder og mulige nye kunder vores nyheder inden for dansk stenformalet specialmel og økologiske nyheder inden for både brødblandinger og den nye Green Life serie, der er baseret på linse- og kikærtemel," fortæller salgs- og marketingchef Ann Charlotte Hammer.

"Før messen var vi lidt spændte på, hvor mange håndværksbagere, der ville tage på Foodexpo. Men det har vi med glæde konstateret, at  rigtig mange gerne ville, da vi har haft besøg af bagere fra hele landet," fortsætter hun.

På Foodexpo bagte og serverede Valsemøllens bagere Torben Busch og Erik Olsen disse seks brød og luksushindbærsnitter til den søde tand:

Tak til Bageriet Max i Holstebro for at bage rugbrød til vores stand