Efterspørgslen på danske produkter har aldrig været større, og den gode smag, høje kvalitet og rene råvarer prioriteres højt af mange danske forbrugere. 

Der skal godt mel til godt brød. Derfor kommer vores danske mel kun fra korn dyrket på specielt udvalgte marker, alle udvalgt af vores dygtige kvalitetsansvarlige. I tæt samarbejde med

kompetente landmænd rundt omkring i Danmark sikrer vi, at kornet bliver dyrket og høstet i balance med naturen.

Herefter bliver kornet bragt til vores mølle i Esbjerg eller i Køge, hvor det bliver malet efter alle forskrifter. Det er din garanti for dansk håndværk og dansk kvalitetsmel - og i alt sin enkelthed, kernen til bedre og mere velsmagende brød.

Alt kornet til dansk mel dyrkes naturligvis uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler under Valsemøllens NaturAks® koncept. 

Skab opmærksomhed omkring dansk mel og dit håndværk

Med dansk mel i dejen, brødet og kagerne sætter du fokus på de gode råvarer og det gedigne håndværk, og samtidig kan du anvende Valsemøllens Dansk mel butikskampagne for at skabe et flot visuelt butiksudtryk med masser af food-appeal, fakta og inspiration fra gadeskilte til foldere. Se de gratis kampagnematerialer her.

Få også gratis plakater med Dybbølsurdejsbrød eller Ølandsbrød. Opskrifter på de populære brød finder du her.

Kunderne vil vide, hvad de spiser. Derfor har vi lavet en informationsfolder om Dansk mel med fakta og inspiration, som er en del af Dansk mel kampagnen. Se folderen her.

På naturaks.dk kan du blive klogere på processen bag de rene råvarer, dansk mel og ikke mindst god brødkvalitet, mens du som fagperson kan finde information om nye kampagner og tiltag. Som en del af vores service opretter vi dig på Danmarkskortet som NaturAks® bager.