Få styr(ke)
på energien

Konkurrencen er slut.

Læs mere om hvem den heldige vinder blev af en energi-bootcamp med Sara Jin Smidt her

Tak til alle der har deltaget.

Uge vindere af træningspakker fra Casall Danmark og velsmagende produkter fra Finax® Sport:

Uge 17: Marianne Englyst, Hinnerup.

Uge 16: Katrine Kristensen, Hjørring.

Uge 15: Marie Bjerre Lautrup, Espergærde.  

Uge 14: Lene Bringsjord , Århus.

Uge 13: Emilie Baadegaard Avlund, Birkerød.  

Uge 12: Rikke Foged , Holbæk.

Uge 11: Louise Eckhardt Poulsen, København. 

Uge 10: Camilla Petersen, Sorø,

Uge 9: Nanna Pedersen, Aalborg.

Uge 8: Nina Kragesteen, Hillerød.

Uge 7: Sofie Cappelen, København.

Uge 6: Karina Høgsgaard, Århus.

 

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.