Kvalitets mel til velsmagende brød og kager
Mel er lidt af et vidundermiddel. Det kan nemlig bruges til utrolig mange formål. Det kan være alt fra luftige boller og lækre kager til groft brød eller en sprød pizzabund. En forudsætning for, at dit brød eller din kage bliver vellykket og velsmagende, er at du bruger et melprodukt af høj kvalitet. Valsemøllen fremstiller mel uden at gå på kompromis med kvaliteten og fører et bredt udvalg af forskellige meltyper af melprodukter. Alle vores produkter er udviklet til din hverdag. Så du kan fylde køkkenet med velduft og samle familien omkring spisebordet og nyde godt bagværk til både morgen, eftermiddag og aften.
Lav godt bagværk med Valsemøllen
Med vores melprodukter kommer du aldrig uden om at lave godt bagværk. Vi har et bredt sortiment med alt fra fintmalede til kernefyldte melprodukter.
Vores kernefyldte produkter Danske Knækkede Hvedekerner og Danske Skårne Rugkerner giver dig de bedste forudsætninger for at bage grove boller eller et rustikt rugbrød. Perfekte til madpakken eller frokosten.
Vores stenformalede melprodukter, som Dansk Ølandsmel eller Speltmel Fuldkorn, lader dig bage nogle luftige franskbrød, madbrød og pølsehorn. Perfekte til morgenmad, brunch eller til aftensmaden.
Vores fintmalede produkter som Økologisk Tipo 00 eller Durumhvedemel er ideelle, når du vil fremstille bagværk indenfor det italienske køkken. Pizza, pasta eller italiensk brød. Vores specialmel gør det let at introducere italienske delikatesser i hjemmet.
Vores Dansk Kage Hvedemel er det bedste, når du vil bage en delikat kage. Sprøde småkager, smagfulde desserttærter eller luftige kager. Når du har brug for noget sødt til eftermiddagskaffen eller når du har inviteret familie eller venner til fest.
Valsemøllens mel til bagning giver dig mulighed for at slå dig løs i køkkenet og prøve kræfter med enhver type bagværk. Du kan læse meget mere om de forskellige meltyper her på siden.