Bag lækre cookies med kvalitets mel
Sådan en sprød småkage er lige til at hapse og stiller altid din lækkersult. De er også lækre at servere som en let snack eller for dine gæster, der kommer forbi til aftenskaffe. Men for at opnå det bedste og mest sprøde resultat, bør du også bruge en god kvalitetsmel. Vores Dansk Kage Hvedemel kan anbefales til enhver småkageopskrift. Nogle af vores favoritter er:
Sprøde Sesamcookies med bid i. Med denne opskrift kan du servere noget nyt for dine gæster. Opskriften indeholder både nødder, rosiner og mandelmel. Valsemøllen Sesamfrø bruges til at rulle småkagerne i.
Cookies med hampfrø og chokolade er en lækker lille sag. Der er en god blanding af noget sprødt, som kommer fra Valsemøllen Økologiske hampefrø, og noget sødt, der stammer fra den mørke chokolade, der skal vendes i dejen.
Chokolade cookies med spelt er også en skøn opskrift. Grunden til at bruge speltmel i stedet for almindelige hvedemel, er konsistensen og den lidt nøddeagtige smag, som speltmelen har. I opskriften benyttes Valsemøllen Dansk Speltmel, Fuldkorn for at give en god tekstur til dine cookies.
Nemme opskrifter alle kan følge
Det skal være let at bage lidt godt og sprødt uden det helt store besvær. Derfor er enhver småkager opskrift på vores side nem at følge. Du finder altid en udførlig trin for trin guide, som hjælper dig godt igennem hele bageprocessen. Du får ligeledes en specificeret liste over de ingredienser, som du skal bruge til opskriften. Det gør det let at få overblik over, om du har rigtige ingredienser i køkkenet eller om du lige skal ud og handle ind.