Hurtige opskrifter – alt fra brunchpandekager til dessertpandekager
Findes der noget bedre end en pandekage til morgenmad eller til brunch? Når I gerne vil lave noget lidt anderledes end den klassiske pandekage, så passer brunchpandekager perfekt til morgen- eller frokostmåltidet. De små søde udgaver smager himmelsk med sirup og friske bær og kan med fordel bages med Valsemøllen øko Stenformalet Hvedemel. Disse er både skønne at servere til brunch eller dessert.
Når det gælder dessert, er der også andre opskrifter, man kan bruge. Den klassiske pandekage med is er altid et hit til dessert. Men man kan også lave en pandekagelagkage med flødeskum og friske bær. Til denne kan man med fordel bruge en pakke Valsemøllen Pandekager, hvor der blot skal tilsættes mælk og smør til stegning.
Forkæl familien med madpandekager eller bananpandekager
Alle kender de klassiske pandekager med is, syltetøj, sukker og sirup. Men nogle gange skal man også prøve noget nyt. Heldigvis kan den lækre tynde kage bagt på panden tilberedes og spises på utrolig mange måder. Hvis I ønsker et mere sundt tiltag til morgen eller brunch, så skal I prøve at lave en pandekage med banan som hovedingrediens i stedet for mel. Lidt mel skal der dog til, og her kan I bruge en blanding af Valsemøllen Hvedemel og Valsemøllen Havreklid.
Kan I bare ikke få nok, så kan I også spise pandekagen som aftensmad. Med en skøn opskrift på madpandekager får i en mindre sød udgave, som kan spises med jeres favorit kød og salat. Den kan bages med en blanding af Valsemøllen Hvedemel og Valsemøllen Sigtet Speltmel.
Her er opskrifter på pandekager til alle – gå på opdagelse og find jeres favorit!